- Konu Sahibi iyotsuztuz
Elinedekı parayla ıs kurman çok zor hatta ımkansız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ıs kurun kadınlara ıs kurması ıcın takvıye paralar verıyor ırnetten bakın derım daha fazla sermayenız olurKizlar selam :)
Yeni evlendim. Dugunden bir kac ay once isten ayrildim. Su an issizim. Calismak istiyorum.
Diyeceksiniz ki ee is bul. Onu pek istemiyorum cunku benim meslegim itibari ile cumartesi calismamak, hafta ici 7den once isten cikamamak gibi durumlar cok yaygin. Hani calisasim var ama her seyimi ortaya koyarak değil. Yani aksam 9da eve gelip de hala laptoptan maillerimi cevaplamak istemiyorum. Ev isine bile tam adapte olamadim, cokerim.
Dugunde takilan takilarla balayidir, arabadir vs aldik. 10 12 bin tl kadar bir altin kaldi. Ustune cikma sansim yok.
Esim de o parayla sen bir seyler yap diyor. Ben o parayla bi is kurabilir miyim? Ne yapabilirim?
Kisaca sorum su, 10 12 bin tl sermaye ile ne isi yapilabilir? Aslinda esimle beraber yapabilecegimiz bir is istiyorum ama zor gibime geliyor.
Düşünüyorum dusunuyorum bir sey bulamiyorum.
Bi el ativerin bana ^-^
Yok tekstil atolyesini sifirdan kurmak zor ama devralmak gercekten kolay. Bide bodrum katlara falan kuruluyorlar 250 300 tl kiralari var. Esimin kuzeni 7 makineli kucuk atolyesini 6bine devretti geçen ay.
anladığım kadarıyla ev araba tamam ve herhangi bir borç yok , tuzunuz kuru bir nevi ve elinizde riske atabileceğiniz 12.000 TL var. bence hepsini bile kullanmanıza gerek kalmadan sanal mağazacılık yapabilirsiniz. yurt dışından ürün alıp internet üzerinden satabilirsiniz.