- Konu Sahibi iyotsuztuz
-
İlgi ve beceri alanlarınız neler?
İş yeri kirası,kuruluşu vs derken zaten 3-4 bin harcayacaksınız.
eee dükkana malzeme doldurmak gerek.
elektrik-su bağlatmak gerek.
ucu ucuna belki yeter o para.
bulunduğunuz ili bilmiyorum ama ben olsam sulu yemek yapan küçük bir esnaf lokantası açardım .
Kizlar selam :)
Yeni evlendim. Dugunden bir kac ay once isten ayrildim. Su an issizim. Calismak istiyorum.
Diyeceksiniz ki ee is bul. Onu pek istemiyorum cunku benim meslegim itibari ile cumartesi calismamak, hafta ici 7den once isten cikamamak gibi durumlar cok yaygin. Hani calisasim var ama her seyimi ortaya koyarak değil. Yani aksam 9da eve gelip de hala laptoptan maillerimi cevaplamak istemiyorum. Ev isine bile tam adapte olamadim, cokerim.
Dugunde takilan takilarla balayidir, arabadir vs aldik. 10 12 bin tl kadar bir altin kaldi. Ustune cikma sansim yok.
Esim de o parayla sen bir seyler yap diyor. Ben o parayla bi is kurabilir miyim? Ne yapabilirim?
Kisaca sorum su, 10 12 bin tl sermaye ile ne isi yapilabilir? Aslinda esimle beraber yapabilecegimiz bir is istiyorum ama zor gibime geliyor.
Düşünüyorum dusunuyorum bir sey bulamiyorum.
Bi el ativerin bana ^-^
10-12 bin tl'ye bir atolyeyi devralabileceğinizi sanmıyorum...anca kira vs. eder o paraEsim de ben de tekstildeyiz. Sizin dediginize ve bizim son care olarak gordugumuz plana gore sadece tekstil atolyesi devralabiliyoruz. Onda da ben cok mudahil olamayacagim. Makinadan falan anlamam pek.
Istanbuldayiz. Olabilir aslinda. Beraber yapabilecegimiz bir is.
10-12 bin tl'ye bir atolyeyi devralabileceğinizi sanmıyorum...anca kira vs. eder o para
Yok tekstil atolyesini sifirdan kurmak zor ama devralmak gercekten kolay. Bide bodrum katlara falan kuruluyorlar 250 300 tl kiralari var. Esimin kuzeni 7 makineli kucuk atolyesini 6bine devretti geçen ay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?