benim elim mi çok dağınık, yoksa başka sorun ne?

asıl sıkıntım mutfak demişsin..

Sanırım mutfak tezgahının üstü göz yaracak şeylerle dolu..baharat kavanozları ekmek kutusu mamalar, tost makinesi vs vsv vs..şeyler mutfakta farkında olmadan göz yorar ben hiç sevmem..
Buzdolabının üstünde ıvır zıvır sevmem boştur benim ...
dediklerimi yaparsam yani ıvır zıvırları dolaplara koyarsan farkı anlarsın..
yoksa herkes bir şekilde mutfağını toplar ama bazı mutfaklar eşya dolu olduğu için göstermez..

Dağınıklık takıntım benim de var..
her yer toplu olmalı..biliyorsam ki mutfak dağınık ben tv karşısına oturmam toplar öyle otururum..
benim de 2.5 yaşında kızım var.
odasından dışarı oyuncakları çıkarmasına müsade etmem nadiren belki..
odasında fazla oyuncakları topladım kaldırdım çünkü döküyor ortaya oynamıyor..7-8 adet oyuncak bıraktım..

eşini net uyar...
aldığını yerine koysun asla tavizim yoktur bu konuda..

çocuklu ev biryere kadar oluyor..
salon ve oturma odası aynı anda kullanılıyor bizim.ikisi de şu an misafire hazır gelse ağırlarım..

ama şu da var ben de bunlara her daim dikkat etmeme rağmen sürekli elimde birşeyler biryerlere koyar durumdayım..

Kafaya da takma ...senden önemli mi?

Cocuklu olmaninda büyük etkisi vardir
bendede oluyor bazen biraz esnek olmak gerek
dagilma olur elden gecmesi gerekir tabi ama en kesin güzel cözümü az ama öz esyadir etrafta süs v.s.a cok oldukca o kadar yogun ve kalabalik olur ve dagilmaya düzensiz bir görüntü cabuk olursur

ah geztapom ah... bu dolaplardan bende çok düşündüm ama yer yok bacım yaa...pencere önünde duruyor şuan masam...zaten mutfağım arka tarafta ve ağaçlık bölümde olduğu için çok karanlık bu dolaptan alsam iyice kararır...camın önü kapanacağı için....
az önce eşimi yalvar yakar ikna ettim, eşya yeri değiştirmeyi pek sevmez.. :)
ama ikna ettim :) buzdolabım kapı girişindeydi, masam da pencere önünde...ikisinin yerini değiştirdim... eşimde mutfak iyice kararacak dedi ama olsun napıyım dağınık görünmesinden iyiidri dimi...
masam tezgahın dibinde olunca elime aldığımı onun üzerine koyuyordumm...şimdi uzakta :) koymam heralde...
birde canım bişey daha sorcam...benim masa örtüm şeffaf ve yumuşak olanlardı...yani sert plastik tarzı değil...bildiğin örtünün şeffaf olanıydı...beyaz dantel örtü vardı çeyizimde onun için annem almıştı dantelin üzerine örtersin diye...ozamanlar biraz kullandım ama olmuyor mutfakta dantel falan diye kaldırdım...şimdi öyle örtüsüz duruyor...silmek kolay böyle ama çıplakmış gibi sanki...
napsam sence şu normal naylon desenli örtülerden alsammı? çokmu basit kaçar...kumaş alsam olmaz çünkü silip duruyorum ben bana kumaş gitmez...
bugün baktım çarşıdaydım, desenliler çok basit ve karman çorman görünüyor...nasıl bişey yapsam, sen bi ara örtü düşünüyordun...nasıl bişey aldın..?

canımj bende kalabalığı sevmem, tezgahımın üzerinde sadece çöp ve bulaşık selesi var...kavanoz gibi şeyler yok..onlar için özel raf yaptırdım oraya koydum...
ama tezgahım mutfağım çok küçükler...sanırım o yüzden böyle...

GAZELCİM peki camın yüksekliğine kadar gelecek dolaplardan alsan hem ışığı kapatmaz hem işe yarar bence sana şart.örtü ben kalın sert şeffaf plastikler varya cam masalra örtülen onlardan aldım ama şimdiki aklım olsaydı asla cam masa almazdım .o şeffaf plastikler zamk gibi yapışıyo ahşap masada da kullanabilirsin bence

kızlar bence bazı insanların doğaüstü güçleri var. yada bişey içiyolar fırıldak gibi dakikada evi tertemiz yapıyolar anlamış değilim. ben topluyorum temizliyorum heryeri en fazla 10 dk sonra dağılmış yine ben de bıktım toparlamaktan temizlemekten

sende bendensin canım :) hoşgeldin...
aynen valla bıktım usandım yıldım elim sürekli toparlamakla meşgulken nasıl oluyorda dağılıyor diye....
geçen bi arkadaşıma gittim, daha doğrusu ben çarşıdayken telefon etti evine yakındım gel dedi gittim...
kapıdan girerken dedi ki evimde dağınık kusura bakma, mutfakta bulaşığımı bile yıkamadım dedi...aman nolcak canım boşver falan dedim..:) derken bi baktım, gözlerim hayretim şaştı..dağınık dediği evi bal döksen yalarsın, bulaşık dediği ise iki tanecik bardak :) anam bi şaşırdım...
yaa böyle insanlar var hakkaten doğa üstü güçmüdür yoksa sihirli parmaklarmıdır nedir :) ben çözemedim canı ama çözen varsa versin formülünü bizede allah rızası için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…