• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim durumum cok vahim bilgisi olanlar ltfe yardim edin

xhxuxzxuxnx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
arkadaslar 15 yasindan itibaren adetim bitti, su an 25 yasindayim ozamandan buyana hormon haplari ile adet görüyorum ve 3 senelik evliyim simdi cocuk istiyorum dr lar yumurtalik hücrelerimin olmadigini söylüyolar yanii bir nevi erken menopoz diyolar cok korkuyorum ya hic bir zaman cocugum olmazsa ,ki dr lar da ümitsiz. acaba cevrenizde benim gibi olan varmi.bu gün yeni bir dr da randevum var dua edin nolur benim icin insallah hayirli haberlerle dönerim

dualarım seninle canım gezinirken formda gördüm yazını.bekar olduğum için şimdilik öyle bir sorunum yok ama biliyorum ki zor bir durum.allah yardımcın olsun.inşallah rabbim seni annelik sıfatına eriştirir.moralini çok yüksek tut.dualarım seninle.sevgiler

canım Allah en kısa zamanda bebeğini kucağına almayı nasip etsin.üzme kendini yıllarca asla çocuğun olmayacak denilen insanlar bile hamile kalabiliyo.Allah büyük umudunu kaybetme.sevgilerle..

canım, benim arkadaşımdada erken menopoz başlangıcı varmış dr öyle söylemiş, onlarda çocuk istiyorlar ve bunun için tedavi sürecine girdiler, dr tavsiyelerine uy ve umudunu kaybetme

ALLAH yardımcın olsun ALLAH tan ümit keislmez moralini bozma biz çok duyduk olmaz deyip çocuğu olanları

arkadaslar malesef iyi haberle dönmedim doktordan,yumurtalik hücrelerim tamamen bitmis ve birdaha olusmasi imkansizmis,örnek : beyin hücreleri bitince beyin fonksiyonunu kaybediyo ve birdaha asla geri dönüsümü olmuyo.fakat kan aldi doktor tekrar bakicak ya bu hafta yada öbür hafta belli olucak ama dr hic ümitli deyil yani allahtan bir mucize olmadigi sürece anne olamiycam.arkadaslar cok kötüyüm ben ya napicam bilmiyorum allahim insallah dualarimi kabul eder

ha bu arada anne olabilmek icin tek bir secenegim varmis oda yumurtalik satin almak,baskasinin yumurtasiyla hamileligi ben geciricem.ama hic sicak bakmiyorum genetik olarak benim olmiycak esimin ve yumurtasini aldigim kadinin olacak.

saol küpe,ama bu ilk dr deyil.bana öyle bi sans verilmiyo bakalim 1 sene sonra ilaci bairakip tekrar test yapilacak ama hic ümit vermiyolar allah büyük.bundada bir hayir vardir diyorum

arkadaslar sıze bı sorum olacak bı aylık dıane kullanımı olup ılacı bıraktıktan 3 sonra doktora gıdılırse yumurtlama 1.219 cıkarmı yoksa bende de mı yumurta yok kac cıkması lasım acaba haptan sonra hemen sıfıra ıner mı

arkadaslar sıze bı sorum olacak bı aylık dıane kullanımı olup ılacı bıraktıktan 3 sonra doktora gıdılırse yumurtlama 1.219 cıkarmı yoksa bende de mı yumurta yok kac cıkması lasım acaba haptan sonra hemen sıfıra ıner mı

pardon arkadaslar 0.219 cıktı hemen dusermı bı ayda yumurlama

küpe canim sana bisey sormak istiyorum,o arkadasin hangi doktora gitmis acaba ögrenip bana bildirirmisin cok sevinicem simdiden tesekkür

canım benim yaşın çok genç dilerim Allahtan bebeğin olur. Ancak bizim için bebeğimizin olması mutlaka hayırlıdır diye bişey yok. bilemeyiz ki. ne insanlar vardır evlatları kendilerine dünyayı dar etmiştir. çocukla şmtihan olmak da çok zordur. tedavimiz için bütün meşru yolları deneyeceğiz elbette. ondan sonrasını bizi annemizin rahmine koyup can verene bırakmak lazım. başkasının yumurtası ya da spermiyle hamile olmak dinimizce caiz görülmemiş. sanırım nedenlerden biri şu; sana yumurtasını veren tanımadığın kadının evladıyla senin evladın toplumun içinde kardeş olduklarını bilmeden yaşayacaklar. biri kız biri erkek olabilir allah korusun herşey de olabilir. başka sakıncaları da vardır mutlaka. Tabi karar senin. Dilerim bunlara gerek kalmadan bebeğine kavuşursun, üzme kendini...

Canım üzme kendini allah büyük bak doktor bir sene sonra tekrar bakalım demiş.Hem 2 aya ölücek denilen kanser hastaları da bakıyorsun yıllarca yaşıyor.Ya bilgim yok yol gösteremem ama alternatif tıpı araştırsan.

alternatif tipi da düsünmüyo deyilim ama iyi bir dr bulmam gerek

Canım , Adana'da bir doktor var. birçok hastalığı alternatif tedaviyle iyileştiriyo. birsürü ilacı var. burda haberlere çıkmiştı. bi öğrencimin abisi kas hastası doktorlar hiç ümit vermemişlerdi adanaya gittiler onun ilaçlarıyla iyileşmeye, hastalığının derecesi düşmeye başladı. aklıma o geldi şimdi. adını hatırlayamadım. eğer türkiyeye gelme imkanınız varsa ,ilgilenirsen senin için adres telefonunu bulup yazarım. zaten seni çağırmadan önce yapılan tetkik ve filmleri istiyor. yapabileceği bir tedavi varsa çağırıyor. Allah şifayı nerden verir bilemeyiz. Allah'a emanet ol

hüzün belki üzüleceksin belki de sevineceksin bilemiyorum ama eger sen kesin menopüza girmissen tek yol var.
Cok yakin bir akrabam yumurtalik nakli ile anne olmaya hazirlaniyor yani bir verici bulup yumurtalarini aliyor ve esinin spermi ile birlestirip sana yerlestirilecek sekilde. Sen biyolojik anne olmuyorsun ama baska yol kalmadysa bu sekilde olabilyior.
Bu is Kibris'ta yapiliyormus ve Tr de hatta Almanya'da bile yasakmis.
Tv de cok tartisildi bu konu, günahmis dendi falan...
Her yönünü düsün, arastir karar ver canim.

Back
X