Benim doğum hikayem de kötüü...

bende ist bahçelievler medical park hasanesine gidiyordum gitmez olaydım
bebeğim 2 aylıkken karnımda öldü dr bana demezmi iliiden ölmüş bebeğin nasıl olur ya dedim e dedi ilk 3 ay ilişkiye girilmez sarı çizmeli mehmet ağa duydu siz duymadınızmı dedi kadını orda boğasım geldi nefret ediyorum ondan ya sonra kürtaj olak için başka hasaneyi seçtim hatta ordaki dr dedim ilişkiden ölmüş olabilirmi hayır öyle birşey olması söz konusu bile olamaz dedi ve şuan tekrar hamileym şükür

Ben Bursa Medical Parkta sezeryan doğum yaptım o kadar memnunum ki hatta o kadar yardımcı oldular ki daha az para bile verdik diyebilirim .

CANIMMM senin yaşadıklarınla demekki ceza aldı hastane bende tam cezalı iken suyum geldi 30 haftalık ikizlerim vardı kabul etmedi ahmet yılmaz yapçak bişeyim yok dedi benim başıma neler neler geldi bir bilsen şevket yılmazın doğumhanesinde bekledim küvez bulamadılar tanıdıklar sayesinde bahar hast.doğum yaptım çok zor günler geçirdik bebeklerim ve ben şuan ALLAH aşükür iyiz oğlum beyin kan.geçirdi kızım rop amelitayatı oldu 2 kez oğlumda 2 kez beyin ameliyatı oldu anlatsam sana bu hastaneye karşı bitmez ama benim hiçbir fırsatım olmadı elinden geleni ardına koyma...çok uzun hikayem yazsam sığmaz...

bende bursa da yaşıyorum
zübeyde hanımda doktorum ve orda doğum yapmayı planlıyorum acaba
nasıl bir hastane tanıdıklar falanda var doğumda yardımcı olacak
yinede merak işte

İşimi adam gibi yapıpta öyle müşteri kazanıp reklamımı yapayım diyeceklerine şu insanlara yaşattıkları acıya endişeye kedere bak yazıklar olsun! Arkadaşım yaklaşımını takdir ettim sonuna kadar yasal yollarını kullan ibret olsun belki bir parçada olsa birşeyler değişir bu ülkede

Medicalpark Izmir ,yeni acildi burda gecen yil ,dis gorunus super,ic desen o bicim ayy dedim kente vermesek 4.000 burda mi yapsam acaba muayene olaym bir dr a dedim.doc dr. Mert gol bakti.ooo buyuk bevek bu patttt die sezeryn yazdi soook oldum.aylarca kndi dr.um normal derken bu nee yaa dedim.nyse ben ciktim gittim hayatta istemem diyorum,esim bir yndan hadi gelsin kizim diyor derkennn kendi dr.umla cok guzel bir dogun gecirdim en azindn kafamda soru isaretm yktu ve buyuk bebek de yktu 3.400 dgdu buarada suyumun gelmesine rgmn saatlerc bekleyi kizim asagi yerlesemedigindn sezeryan oldum :)))

Ben ezelinden beri özel hastanelerden korkarım niyeyse en iyisinden tut en kötüsüne kadar evet lüks olabilir insana iyi davranıyor olabilirler ama işi sadece ticarete dökmüşler ama üniversite hastanelere öyle değil evet kötü insana iyi davranmıyorlar falan filan bir sürü eksisi var ama hiç değilse biliyorsunuzki ticari gözle bakmıyorlar o nedenle özel hastanelere güvenim sıfır

bende paracı bir doktorun kurbanı oldum.oysa ona çok güvenmiştik ailece.ablam 15 sene önce onda almıştı oğlunu kucağına her söylediğine güvenmiş inanmıştım hiç aklıma gelmemişti bile başka doktora gitmek.ama benim 7 aylık oğlumu kaybetmeme sebep oldu.hamileliğim boyunca sorunlarım vardı ve o kadar belirgin bir rahatsızlığım varmış ki belirtileriyle kendini belli eden ama anlayamadı yada para koparmak için anlamamazlıktan geldi.preaklampsi yaşadım.benimde hayatım tehlikedeydi.3 gün yoğun bakımda yattım.ve oğlumu karnımda kaybettim.fakat hiçbirşey yapamadık doktora sadece bizden fazladan aldığı paraların hayrını görmesin diyorum.bu doktorda avcılarda FATMA TULUNOĞLU

bence özel hastaneler ıyı degılkı. bende yenı dogum yaptım şevket hastanesınde sezaryanla ikizlerım oldu
şükür aksılık çıkmadı
bence devlet hastanelerı daha mantıklı.çünkı özel bır şekılde kendı suçunu kapata bılıyor
hastaneler öyle degıl
rapor vermek zorundalar...

Doktor müsvetteleri okadar çok belirtisi vardırki preaklemsinin ve her dotorun bunu her muaynede sorgulaması lazım tansiyonunu kontrol ettirmesi lazım en azından sana aralıklarla ölçtür demesi lazımdı yani ben bile anlardım en azından şüphelenirdim hayret doktor olmuşlar.Çok üzüldüm canım ne denirki

bebeğimi kaybetmeden 1 hafta önce tansiyonumu ölçüyor 15 10 tansiyonum bana sen çok streslisin eve git rahatla diyor.bende çok cahilik işte bilmiyoruz ki o zaman preaklampsi nedir ne değildir.sözde güveniyoruz ya doktora yani aklıma hiç gelmezdi bunları yaşayacağım.

Tabiki ne bileceksinki canım daha önce duymamışsan görmemişsen.Aslında internet bazen zarar verirken çok araştırdığında strese sokarken insanı bazende araştırmacı olmak doktorları sorgulamaya yarıyor yani körü körüne gitmiyorsun inanmıyorsun ozaman o nedenle böyle iyi taraflarıda var işde internetin.Kaderdi belki kimbilir yiyecek ekmeği yokmuş Allahım tez vakitte bir bebek nasip etsin sana inşallah hayırlısıyla sağlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…