- 26 Ocak 2008
- 674
- 2
- 43
Kızlar merhaba ne zaman doğıum hikayemiyazcam diye merak ediyordum sıra bize gelir mi diye zaman öyle çabuk geçtiki şu an kızım yanımda mışıl mışıl uyuyor... doktor apor topar sezeryan dedi oysa ki hep normal istemiştim hayırlısı buymuş ne diyelim sabah iyiydim heyecan dışında hastanede beklemek o kadar zordu kisürekli çekim yaptık eşimle devlet hastaneleri de oo kadar kötü değil gayet iyiydi.... çok zor bir operasyon geçirdim ya inanılmaz ağrılarla saatlerce yalvarmışım allah nolur yardım et bana diye kızımı görmek istememişim ilk günümü hiç hatırlamıyorum hiçbişeyi ama gece kızımı aldım acıkmış emzirmem için verdiler sonrası ağladım tabi hala ona bakıp ağlıyorum bu kara kız benim mi diye benim biricik kızım allah herkesin evladına sağlık sıhhat versin hiç böyle olacağını düşünmemiştim ağrılarımm hala çok fena yerimden kakamıyorum ama kızıma bakınca herşey geçiyor onu kucağıma almak en güzel şey bambaşka allah isteyen herkese versin hakkaten böyle bişeyin ne tarifi var ne tanımı dualarınız için sağolun kızlar hepiniz iyi ki varsınız