- 29 Mayıs 2013
- 1.528
- 677
- 123
- Konu Sahibi birgaripyazar
25 yasindayim arkadaslar 18-24 yaslari arasi cok fazla sacimi boyuyordum acik kumrala.Zaten saclarim ince telli ve seyrekti eskiden beri.Percemimin olduğu kısım açılmaya basladi batta 3 sene önce ama o sekilde kaldi cok bakim yaptim ne sac cogaldi ne azaldi.Sadece ilk gun bakimli olup ikinci gün çalı süpürgesi gibi oluyordu.Belimdeyken omzuma kadar kestirdim.Saclarim düz ve cok ince.Hic maşa sprey kullanmam en son düğünümde yapıldı maşa oda 7ay önce..
Sorum şu.Ben bu şekilde yipratici seyler yapmadığım ve bakim yaptigim halde neden saclarim bu kadar seyrek.3 senedir senede iki kez boyuyorum.7 ay oldu boyamayali.Sizce boyasam yine sorun oluşur mu?Buarada sacimda hic beyaz yokken son 6 ayda 25e yakin beyaz cikti hep belirgin yerlerde.Doktora gittim herhangi bir sorunum da yok.Tavsiyeleriniz nelerdir?
Sorum şu.Ben bu şekilde yipratici seyler yapmadığım ve bakim yaptigim halde neden saclarim bu kadar seyrek.3 senedir senede iki kez boyuyorum.7 ay oldu boyamayali.Sizce boyasam yine sorun oluşur mu?Buarada sacimda hic beyaz yokken son 6 ayda 25e yakin beyaz cikti hep belirgin yerlerde.Doktora gittim herhangi bir sorunum da yok.Tavsiyeleriniz nelerdir?