Laale Aşikârdır Zat-ı Hak Pro Üye 13 Nisan 2007 33.063 100.283 1.123 45 5 Kasım 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi gulibik #141 fırtınanınkızı .!.: gerçekten bır kk üyesi olarak sizi kınıyorum....yaptığınız çok ayıp.:dilcikar::mymeka: Bu ne ya... yeterince geriyorsunuz ortamı... Genişletmek için tıkla... İstediği kadar gersin.. Sadece gülüyorum kendisine.. Benim işim yokmuş,iş ayarlıycakmış.. Yaptığım işin yarısını yapabilir mi acaba?:ecrin_bebek:
fırtınanınkızı .!.: gerçekten bır kk üyesi olarak sizi kınıyorum....yaptığınız çok ayıp.:dilcikar::mymeka: Bu ne ya... yeterince geriyorsunuz ortamı... Genişletmek için tıkla... İstediği kadar gersin.. Sadece gülüyorum kendisine.. Benim işim yokmuş,iş ayarlıycakmış.. Yaptığım işin yarısını yapabilir mi acaba?:ecrin_bebek:
Elif Onur Üyesi Pro Üye 12 Temmuz 2006 35.057 30.532 1.123 61 Konya 5 Kasım 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi gulibik #142
L lakhesis Ziyaretçi 5 Kasım 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi gulibik #143 Laale .!.: Mersi.. Ben dışarıda gönüllü çalışıyorum sizin haberiniz yok galiba.. Yapılan hayır işleri anlatılmaz herkese bizim buralarda..:lepi: Genişletmek için tıkla... yok haberim... profilde çalışmıyorum yazınca...
Laale .!.: Mersi.. Ben dışarıda gönüllü çalışıyorum sizin haberiniz yok galiba.. Yapılan hayır işleri anlatılmaz herkese bizim buralarda..:lepi: Genişletmek için tıkla... yok haberim... profilde çalışmıyorum yazınca...