genel ve ahlak kurallarını bozmadıkları ,sürece bence herkes her istediğini yazabilir ve yorumlayabilir..burası profosyönel dermancıların,uzman psikologların yada her dediği mutlak doğru olanların olduğu bi site değil..her kesimden insan üye olabiliyo....konu açanlarda bunun bilincindedir zaten..burası dertleşmek,fikir paylaşımı yapmak için insanların tercih ettiği bi site..eleştiriye de açık her konu..birinin yuva yıkıcı yada yıkıcı olarak algıladığı bi yorumu,bi diğeri kadına destek,uyandırmak,gerçekle yüzleştirmek için yapılmış bi yorum olarak algılayabilir..çok göreceli yani..sana göre öyle olabilir ama bana göre de böylesi doğru arkadaş dedikleri zaman bi sonuca varamıyız..
bu durumdan sadece ben mi rahatsızım yoksa başkalarıda war mı merak ediorum...burada insanlar sorunlarını,acılarını paylaşıorlar ama bazı kişiler illa bir pürüz çıkarıor konularda...samimi değilsin sen falan diye haksızlık edilio insanlar zaten acılarını paylaşıolar burda birde yalancılıkla suçlayanlarla uğraşıolar...bu hemen hemen her konuda oluor konunun sonu tartışmaya yada çok farklı boyuta çakilior we bunu yapan insanlarda çıkıp benim düşünce özgürlüğüm war istediğime yazarım diye öwünüor birde nasıl bir düşünce anlayamıorum acılı bir insanın üstüne gitmek nasıl bir düşünce özgürlüğüdür,,,benim gibi bu gibi konulardan rahatsız olanlarınız çok biliorum we fikirlerinizi bekliorum
ben uzun zamandır siteye üyeyim ...
burasıda herkesın yorumuna açık bir site...
ama muhakkak bazı üyelerimiz alınıyorlar , yada imalarda yada konunun boyutunu değiştirip ortamı germeye çalışan üyeler oluyor...Bugün yaşadım böyle bir şeyi malesef...
ama bunların yanında çok mantıklı çok yardımsever çok düşünceli objektif ve gerçekçi yorumları olan arkadaşlarımızda var... ve gerçekten onlarla yorumların paylaşılmasından bilgi alışverişi yapılmasından büyük bir keyif alıyorum..
sizde öyle yapın...
kötü olduğunu düşündüğünüz yorumları dikkate almayın..
yine aynı sorun yaşanıor işte..konu tam anlamıyla okunmadan bikaç cümleden yorumlar yapılıor..sitenin kurallarında huzuru bozmak,tartışma çıkarmakta suç bunuda unutmayın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?