- Konu Sahibi balbocugu_85
-
- #1.421
kızlaaaar selammm. dün gece erkenden uyuyup kalmışım. gelemdim. kimsede yokmuş zaten. bu günde gelemem sanırım mikkkemmmmellll bir sofra hazırlığındayım eşime. Başbaşa yeni yılın bize çoook güzel şeyler getirmesi için dileklerde bulunup yemeklerimizi yiycez. sizede bereketli hayırlı mutlu huzurlu bir yıl diliyorum canlarım.
kızlaaaar selammm. dün gece erkenden uyuyup kalmışım. gelemdim. kimsede yokmuş zaten. bu günde gelemem sanırım mikkkemmmmellll bir sofra hazırlığındayım eşime. Başbaşa yeni yılın bize çoook güzel şeyler getirmesi için dileklerde bulunup yemeklerimizi yiycez. sizede bereketli hayırlı mutlu huzurlu bir yıl diliyorum canlarım.
gülüm arım balım peteğim ve güzel su perisi.Allah nice mutlu huzurlu senelere hayırlı tatlı kuzucuklarınızla ve eşinizle girmek nasip etsin inş.ve sevgili topik arkadaşlarım herkese mutlu seneler diliyorum.kendime de 2011de hayırlı,yakışıklı bi eş diliyorum.aranıza katılayım artık di mi ama :))))
canmmm benim herkese iyi yıllar evet artık sende yeni evli genç hanımlar kervanına katıl =)yakışıklı hayırlı bir eş diliyoruz senin için..
selam böcüğüm nasılsın kız bizde aynını yaptık nasıl gecti gecen
gülüm arım balım peteğim ve güzel su perisi.Allah nice mutlu huzurlu senelere hayırlı tatlı kuzucuklarınızla ve eşinizle girmek nasip etsin inş.ve sevgili topik arkadaşlarım herkese mutlu seneler diliyorum.kendime de 2011de hayırlı,yakışıklı bi eş diliyorum.aranıza katılayım artık di mi ama :))))
Ahhhhh cancağazlarım noldu bize böyle hepimiz ayrı saatlerde geliyoruz. Bende temizliğe başladım yineevde ne var ne yok yıkıyorum. Perdeler halılar örtüler heeeerşeeeeyyyy... eşimide makineye atıp yıkamayı planlıyorum kunta kinte aşkım beyazlar biraz belki gündüzleri yine bakamıycam yani bir hafta kadar. Her gün bir odayı dipli bucaklı silip temizliyorum. Bu mesajıda burnumda yumuşatıcı, domestos ve loc karışımı kokmuş bir odadan yazıyorum yaşasın temizlik ölsün mikroplaaaaarrrrr
kıııızlaaaar kimse yok muuuuu? Temizlik agziniz geldi. Balım falan kalmadı bütün incilerim döküldü bir haftadaÇok özledim hepinizi.
NErdesiniz KKdaşlarımmm
Superriiiiiiim
guldensiiiim
kalamarrrrrr
myzzz
skopcaaaa nerdesiniiiiiiizzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?