• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim de KK'dan arkadaşlarım olsun :(

kızlaaaar selammm. dün gece erkenden uyuyup kalmışım. gelemdim. kimsede yokmuş zaten. bu günde gelemem sanırım mikkkemmmmellll bir sofra hazırlığındayım eşime. Başbaşa yeni yılın bize çoook güzel şeyler getirmesi için dileklerde bulunup yemeklerimizi yiycez. sizede bereketli hayırlı mutlu huzurlu bir yıl diliyorum canlarım. :16: :16:

kızlaaaar selammm. dün gece erkenden uyuyup kalmışım. gelemdim. kimsede yokmuş zaten. bu günde gelemem sanırım mikkkemmmmellll bir sofra hazırlığındayım eşime. Başbaşa yeni yılın bize çoook güzel şeyler getirmesi için dileklerde bulunup yemeklerimizi yiycez. sizede bereketli hayırlı mutlu huzurlu bir yıl diliyorum canlarım. :16: :16:

gülüm arım balım peteğim ve güzel su perisi.Allah nice mutlu huzurlu senelere hayırlı tatlı kuzucuklarınızla ve eşinizle girmek nasip etsin inş.ve sevgili topik arkadaşlarım herkese mutlu seneler diliyorum.kendime de 2011de hayırlı,yakışıklı bi eş diliyorum.aranıza katılayım artık di mi ama :))))

selam böcüğüm nasılsın kız bizde aynını yaptık nasıl gecti gecen

gülüm arım balım peteğim ve güzel su perisi.Allah nice mutlu huzurlu senelere hayırlı tatlı kuzucuklarınızla ve eşinizle girmek nasip etsin inş.ve sevgili topik arkadaşlarım herkese mutlu seneler diliyorum.kendime de 2011de hayırlı,yakışıklı bi eş diliyorum.aranıza katılayım artık di mi ama :))))

canmmm benim herkese iyi yıllar evet artık sende yeni evli genç hanımlar kervanına katıl =)yakışıklı hayırlı bir eş diliyoruz senin için..

selam böcüğüm nasılsın kız bizde aynını yaptık nasıl gecti gecen

canlarıııım mutlu huzurlu bereketli bir yıl diliyorum hepinize.
guldensim inşallah en kısa sürede hayırlııyla seninde kendi evinde eşini uyutup bize katıldığın günleri göreceğiz.
ne zamandır giremiyordum. bir baktım ki kimsecikler gelmemiş.
superiiiim nerdesssiiiiiiiiin.
skopcada yok ne zamandır. guldens kalamar siz nerdesiniz :14:
aman Allahım yalnız kaldııııııııııııııııııııııııııııııııııııııım :53:

tatlışşş ben öyle bir girip bakıyorum.erken yatmaya karar verdim ama hoş yine uyuyamıoyurm.gündüz burdayım bide yatmadan önce bakıcam şekerim senle bi ara konuşlaım şekerim.özledim seni

balböcüğüm ben de nadir geliyorum bu aralar.okuldan grip mi kaptım ne 3-4 gündür dökülüyo vücudum.arada uğrıyorum ama bi de bağlantı sorunlu.kesilip duruyo nedense.ondan görüşemedik epeydir.güzel dileklerin için de çok teşekkür ederim.sen neler yapıosun.her şey yolunda mı?

kızlar bekledim gelirsiniz die ama vücut dökülüo artık.ben yatıyorum.sizlere eğer gelirseniz hoş sohbet diliyorum.öptüm canlarım(he he size de bulaştırmayayım vazgeçtim öpmekten:)))

Ahhhhh cancağazlarım noldu bize böyle hepimiz ayrı saatlerde geliyoruz. Bende temizliğe başladım yine :9: evde ne var ne yok yıkıyorum. Perdeler halılar örtüler heeeerşeeeeyyyy... eşimide makineye atıp yıkamayı planlıyorum kunta kinte aşkım beyazlar biraz belki :60: gündüzleri yine bakamıycam yani bir hafta kadar. Her gün bir odayı dipli bucaklı silip temizliyorum. Bu mesajıda burnumda yumuşatıcı, domestos ve loc karışımı kokmuş bir odadan yazıyorum :52: yaşasın temizlik ölsün mikroplaaaaarrrrr:12:

Ahhhhh cancağazlarım noldu bize böyle hepimiz ayrı saatlerde geliyoruz. Bende temizliğe başladım yine :9: evde ne var ne yok yıkıyorum. Perdeler halılar örtüler heeeerşeeeeyyyy... eşimide makineye atıp yıkamayı planlıyorum kunta kinte aşkım beyazlar biraz belki :60: gündüzleri yine bakamıycam yani bir hafta kadar. Her gün bir odayı dipli bucaklı silip temizliyorum. Bu mesajıda burnumda yumuşatıcı, domestos ve loc karışımı kokmuş bir odadan yazıyorum :52: yaşasın temizlik ölsün mikroplaaaaarrrrr:12:

öperimmm ben seni kızzzz eşimide atcam makinaya diyo ya deli kıs =) bende kalan zamanlarda yemek yapsammı yapmasammı diye düşünüyorum =) o kadar evle ilgiliyim yani.... çok özledim sizleri.

oyyy çok tatlısınız yaa.balböcüğüm fazla abartma temizliği, canına yazık.evin temizdir senin ben eminim;) ben de dökülüyorum yaaa.beni de atsan makinaya grip virüsünden arınır mıyım ki :))) perim sen de çok kafaya takma ev işini ya.zaten çok nankör oluyo.temizle temizle bi tertemiz durmuyo :)))

kıııızlaaaar kimse yok muuuuu? Temizlik agziniz geldi. Balım falan kalmadı bütün incilerim döküldü bir haftada :53: Çok özledim hepinizi.
NErdesiniz KKdaşlarımmm
Superriiiiiiim
guldensiiiim
kalamarrrrrr
myzzz
skopcaaaa nerdesiniiiiiiizzzzz :43: :43:

kıııızlaaaar kimse yok muuuuu? Temizlik agziniz geldi. Balım falan kalmadı bütün incilerim döküldü bir haftada :53: Çok özledim hepinizi.
NErdesiniz KKdaşlarımmm
Superriiiiiiim
guldensiiiim
kalamarrrrrr
myzzz
skopcaaaa nerdesiniiiiiiizzzzz :43: :43:

gülüm farklı saatlerde gelir olmuşuz heralde.iş sana düştü toparla bakalım bizi mikrop düşmanı kkdaşım benim.evinin mis kokuları taa buralara gelio:)))))):52:

balböcüğüm msn e gelsene.özelden yazmaya çalıştım ama klasörün doluymuş

şşşşttt hanımlaaar olmuyor böyle ama haaaaa.herkess nerde yaaa. =(( çok özledim balım nerdesin

Back