- Konu Sahibi balbocugu_85
-
- #1.341
kız ne iş yapıyodu senin eşin
evet canım komek. bizdeki adıda komek konya kocaeli gibi ko ile başlayınca aynı denk gelmişburada yanlış bilmiyorsam 3 derse kadar alabiliyorsun. belki sonra iş bile bulabilirsin aldığın sertifikalarla. şöyle işine yarayacak bir kurs seç. biri hobi olsun kafan dağılır biride işe atılabileceğin bir şey olsun
talaşlı imalat sorumlusu. makina firmasında...
ingilizce herzaman lazım bencede ona git canım. birde hobi olacak el iş olacak bir şeylere git. madem çalışmana izin vermiyor sende bu kurslarda bolca arkadaş edinirsin çevren genişler. en azından gündüzleri sıkılımazsın.kocaelıde oturuyorum herhalde dedgın gıbı ko ıle baslıyan bende heryerde komek zannedıyrdum kafamda benımle alakalı bısı var aslında ben suslu bırısı oldugum ıcın guzellık olarak dusundum esımde ınglızce dedı onada gıderım aslında bıde dıksıyon ıstıyorum ama kıme dıksıyon yapcamkı konusmayan esımemı onun yerıne tıyatro ıstedım onada ızın vermedı tıyatroda samımı hareketler varmıs falan bende kuaforluk gıbı bısı olsunda barı ıse gırıp calısırım dedım olmaz dedı calısmak yokmus asla ızın vermezmıs
vardiyalı çalışıyorsa zordur işiniz valla canım. allah sanada sabır versin. ya yanlış hatırlamıyorsam sen bankacıydın dimi canım yaa
ben acıktım yaaaa. canım bat çektiiii. hamilemşyim neyimmm
bat ne yada ben yıne sacımı degısrtcemde fıkır ıstıyorum yıne dedım cunku kkda sac rengımı degısrtcem zaman sorarım genelde resım koysam fıkır verırmısınzız
Eki Görüntüle 119975 ahada budurrrrrrr
aslında buda karameldı altta sarı oldugu ıcın aktı ya resmı kaldırmya calısyrum kalkmıyo gıcık oldumm[
sarı gibi duruyor şimdi. çok sarıda yaptırma zaten yaşına gitmez.
zaten sarıdan bıktım 4 senedır sarıydı saclrım benım baya uykuym geldı cocukta saat 11de kalkıyo enıyısı ben yatım hadı ıı gecelr sana daha dogrusu ıı sabahlar fıkırler ıcın tskr ederım
Babböcüm napıyorsun kız
selam balbocuğum:79::79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?