- Konu Sahibi balbocugu_85
- #1.321
iyi valla hiç uykum yok halasenin nasıl??:84:
aynen canım hiç uykum yok. her gece burada saat 4 olmadan uyumuyorum. nasıl düzen sağlıycam hiç bilmiyorum. girmezsemde aklım kalır burada
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi valla hiç uykum yok halasenin nasıl??:84:
slmmm kızlar nbr. ütü yaptım geldimgece gece diceksiniz biliorum ama napim oğlum yüzünde gündüz yapamıyorum :S
benım keyfım yok esımle kavga ettım sınırden uyuyamıyorum
evet uyku düzenim benimde altüst oldu.noolcak bu işin sonu bilmiyorum sabah beş altı bazen yedi![]()
benım keyfım yok esımle kavga ettım sınırden uyuyamıyorum
ben arada bir laroxyl diye bir ilaç var ondna alıyorum düzene giriyor ama buraya takılınca yine düzen kaçıyor![]()
![]()
![]()
en kötü uyku kaçması odur canım. insan düşündükçe kavga eder içinde hırsından uyuyamaz. paylaşılabilecek bir şeyse dinleriz seni
beni ilaç fln paklamaz artık![]()
bende öyle diyorum. zaten benim ilaç çözümün bir gece için geçerli oluyor. çalışırken saat 10da uykum gelirdi. uyku düzenim vardı. şimdi günün yarısı uykuyla gidiyor geri kalan yarısı sersem geciyor![]()
aslında ılk kavga degıl bız hep kavga edıyoruz sorun benım cok ve bos konusmamıs ona gore yanı o eve gelsın hıc konusma- oda hıc konusmaz elıne sagglık ve napıyosun der sadece ıkı kelıme hergun boyle daraldım artık daha 21 yasındayım evde hep yanlızmım cocugum var 1.5 yasında hep ıkımızız ne yapacagımı sasırdım bahanesı yorgun gelıymus canı konusmak ıstemyomus asında bu onun karakterınde var yanı konusmayı sevmıyo adam kendımı evlı gıbı hıssetmıyorum yanlız yasıyorum bu evde hafta sonlarıda yok allahtan yaında kursa baslıcam ama oda haftada sadece ıkı gun yıne eve gelcem yıne yanlızım soyleyın arkadslar boyle omur gecermı ne yapmamlazım
aslında ılk kavga degıl bız hep kavga edıyoruz sorun benım cok ve bos konusmamıs ona gore yanı o eve gelsın hıc konusma- oda hıc konusmaz elıne sagglık ve napıyosun der sadece ıkı kelıme hergun boyle daraldım artık daha 21 yasındayım evde hep yanlızmım cocugum var 1.5 yasında hep ıkımızız ne yapacagımı sasırdım bahanesı yorgun gelıymus canı konusmak ıstemyomus asında bu onun karakterınde var yanı konusmayı sevmıyo adam kendımı evlı gıbı hıssetmıyorum yanlız yasıyorum bu evde hafta sonlarıda yok allahtan yaında kursa baslıcam ama oda haftada sadece ıkı gun yıne eve gelcem yıne yanlızım soyleyın arkadslar boyle omur gecermı ne yapmamlazım
oyy kıyamam. haklısın mesele orta yolu bulabilmekte.derhal kendine başka meşgale bulmalısın.çnkü ilgiyi kendinden çektiğini gördükçe durum değişebilir
allahtan onlar var ablam ve annem bende onlar olmasa kafayı yerım ablama gıdıyorum yada haftada 1 yada 2 defa carsıya gıdıyorum alısverıse yada esımle haftada 1 defa ısten cıktık tan sonra sınamaya gıdıyoruz yanı kısacası gezıyoruz ama benım derdım o kısa surelı gezmeler bıttıgınde yıne eve donuyrz yanı mutlulugum 1 kac saat suruyo sonra eve gelıyoruz yıne konusmayan bır adam oyle sessız sessız oturyoruz 3 senedır dedıgın gıb kursa gıdıcem bu hafta cocugu yuvaa yazdırıcam bende kursa baslıcaktım ben boyle hergun gıdılen bı kurs baktım ama yok o dedıgın burası ıcınde gecerlıyse yanı 2 yada 3 kursa gıtmek baska kurslarada gıderım benım dedgım komek sende onumu dıyosun eger
offf yaa benim koca da hala gelmedi yaa işten :S