Benim de KK'dan arkadaşlarım olsun :(

evet uyku düzenim benimde altüst oldu.noolcak bu işin sonu bilmiyorum sabah beş altı bazen yedi

en kötü uyku kaçması odur canım. insan düşündükçe kavga eder içinde hırsından uyuyamaz. paylaşılabilecek bir şeyse dinleriz seni

aslında ılk kavga degıl bız hep kavga edıyoruz sorun benım cok ve bos konusmamıs ona gore yanı o eve gelsın hıc konusma- oda hıc konusmaz elıne sagglık ve napıyosun der sadece ıkı kelıme hergun boyle daraldım artık daha 21 yasındayım evde hep yanlızmım cocugum var 1.5 yasında hep ıkımızız ne yapacagımı sasırdım bahanesı yorgun gelıymus canı konusmak ıstemyomus asında bu onun karakterınde var yanı konusmayı sevmıyo adam kendımı evlı gıbı hıssetmıyorum yanlız yasıyorum bu evde hafta sonlarıda yok allahtan yaında kursa baslıcam ama oda haftada sadece ıkı gun yıne eve gelcem yıne yanlızım soyleyın arkadslar boyle omur gecermı ne yapmamlazım

beni ilaç fln paklamaz artık

bende öyle diyorum. zaten benim ilaç çözümün bir gece için geçerli oluyor. çalışırken saat 10da uykum gelirdi. uyku düzenim vardı. şimdi günün yarısı uykuyla gidiyor geri kalan yarısı sersem geciyor

aynen cnm .........

haklısın canım bende 5 aylık evliyim. eşim sabah 6da bir çıkıyor gece 10:30da geliyor eve. geldiğindede hemen yemek yiyip duş alıp yatıyor. bende çok sıkılıyorum. bazen patladığım ve kavga ettiğimiz zamanlarda oluyor. Ama mutlaka bir şekilde dengeyi kuruyor eşim. bir günü mutlaka bana ayırmaya çalışıyor. seninki daha zormuş. hele birde çok konuşmayan erkekle yaşamak daha zordur. alttan almaya çalış yoksa geri teper öyle erkeklerde. senin normal bir şekilde sorununu söylemen bile çok konuşuyorsun olur. sanırım zaten olmuş bile. bulunduğun şehrin kurslarına katıl. şimdi neredeyse her şehrin kursu var ücretsiz. 2 yada 3 ders alabilme hakkın var. çocugundan arta kalan zamanları onlarla değerlendir. ailenden ayrı mısın bilmiyorum ama annenle yada varsa kız kardeşinle falan görüşüp gezmiyor musunuz canım. benim ablam ve annem olmasa sıkıntıdan patlardım doğrusu.

oyy kıyamam. haklısın mesele orta yolu bulabilmekte.derhal kendine başka meşgale bulmalısın.çnkü ilgiyi kendinden çektiğini gördükçe durum değişebilir

allahtan onlar var ablam ve annem bende onlar olmasa kafayı yerım ablama gıdıyorum yada haftada 1 yada 2 defa carsıya gıdıyorum alısverıse yada esımle haftada 1 defa ısten cıktık tan sonra sınamaya gıdıyoruz yanı kısacası gezıyoruz ama benım derdım o kısa surelı gezmeler bıttıgınde yıne eve donuyrz yanı mutlulugum 1 kac saat suruyo sonra eve gelıyoruz yıne konusmayan bır adam oyle sessız sessız oturyoruz 3 senedır dedıgın gıb kursa gıdıcem bu hafta cocugu yuvaa yazdırıcam bende kursa baslıcaktım ben boyle hergun gıdılen bı kurs baktım ama yok o dedıgın burası ıcınde gecerlıyse yanı 2 yada 3 kursa gıtmek baska kurslarada gıderım benım dedgım komek sende onumu dıyosun eger

oyy kıyamam. haklısın mesele orta yolu bulabilmekte.derhal kendine başka meşgale bulmalısın.çnkü ilgiyi kendinden çektiğini gördükçe durum değişebilir

aslında dogru soyluyosun bazen hıc konusmuyorum konusmak ıcın yanıma gelıyo ama yıne ole fazla konusmuyoda enazından 2 kelıme solıcene 10 kelıme soluyo

evet canım komek. bizdeki adıda komek konya kocaeli gibi ko ile başlayınca aynı denk gelmiş burada yanlış bilmiyorsam 3 derse kadar alabiliyorsun. belki sonra iş bile bulabilirsin aldığın sertifikalarla. şöyle işine yarayacak bir kurs seç. biri hobi olsun kafan dağılır biride işe atılabileceğin bir şey olsun

eşin dışarıda çalışmanı bile istemiyorsa el işi kursuna gidip evde yaptıklarını internetten satışa çıkarabilirsin hem kendine bi meşgale çıkar nede güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…