- Konu Sahibi balbocugu_85
-
- #1.281
yok kız şehir dışına gitti akraba ziyareti en azından ben öyle biliyorum
yalnız zor olur sana. ii dershaneden izin vermişler. normalde nefes aldırmaz dershaneler
yalnız zor olur sana. ii dershaneden izin vermişler. normalde nefes aldırmaz dershaneler
evet buhafta sonu deneme sınavı olunca fırsattan gitti hemen ya bahce işleri vardı satışla ilgili ondan gitti gezmeye değil yani
evet buhafta sonu deneme sınavı olunca fırsattan gitti hemen ya bahce işleri vardı satışla ilgili ondan gitti gezmeye değil yani
ohhhh sende rahat ediosundur valla cnm =) bnde bazen eşim gitsin diye bakıorum ama gidincede hemen özlüyorum kocişimi
olsunya seni niye götürmedi. sende gezerdin hangi şehirdeyse. seni yalnız bırakması olmamış. ben olsam takılırdım aşkımın peşine. bak sıkılıyorum diyosun pazar günün bomboş geçmiş.
ohhhh sende rahat ediosundur valla cnm =) bnde bazen eşim gitsin diye bakıorum ama gidincede hemen özlüyorum kocişimi
dur kız bismillah daha ne kadar oldu evleneli hemen bıkılmazki biz yıllandık artı sana sölemiştim iki günlüğüne yok diye
dur kız bismillah daha ne kadar oldu evleneli hemen bıkılmazki biz yıllandık artı sana sölemiştim iki günlüğüne yok diye
bliyorum canım
olsunya seni niye götürmedi. sende gezerdin hangi şehirdeyse. seni yalnız bırakması olmamış. ben olsam takılırdım aşkımın peşine. bak sıkılıyorum diyosun pazar günün bomboş geçmiş.
yok ya burda sıcacık evim dururken hem o yolu hemde soguk havaya gitmem zaten hastalıktan yeni kurtulmuştum birde yarın sabah benim gündüz işteyim
yok ya burda sıcacık evim dururken hem o yolu hemde soguk havaya gitmem zaten hastalıktan yeni kurtulmuştum birde yarın sabah benim gündüz işteyim
olsun ne biliyim senide götürseydi ben olsam gıcık olurdum kıskanırdımgerçi bazen aramız kötü olunca bende yalnız kalmak istiyorum. siz evleneli ne kadar oldu,?
valla ogun zaten nöbetten çıkmıştım hiç havamda değildim bizim 4 yıl canım sizinolsun ne biliyim senide götürseydi ben olsam gıcık olurdum kıskanırdımgerçi bazen aramız kötü olunca bende yalnız kalmak istiyorum. siz evleneli ne kadar oldu,?
valla ogun zaten nöbetten çıkmıştım hiç havamda değildim bizim 4 yıl canım sizin
biz yeni evli sayılırz temmuzda evlendik
biz yeni evli sayılırz temmuzda evlendik
hadiya ALLAH bir yastıkta kocatsın ben senin oğluşun var biliyordunm
hadiya ALLAH bir yastıkta kocatsın ben senin oğluşun var biliyordunm
ayy yok başkasıyla karıştırmışsındır. senin var mı çocuğun
ayy yok başkasıyla karıştırmışsındır. senin var mı çocuğun
yok ama çalışmalara başladık hayırlısı bakalım
yok ama çalışmalara başladık hayırlısı bakalım
hayırlısı bizde istiyoruz. kısmetimizde varsa olur elbet. siz baya çok beklemişsiniz. gerçi birbirini tanımak açısından iyi oluyor uzatmak süreyi ama yaşıda gecirmemek lazım.
hayırlısı bizde istiyoruz. kısmetimizde varsa olur elbet. siz baya çok beklemişsiniz. gerçi birbirini tanımak açısından iyi oluyor uzatmak süreyi ama yaşıda gecirmemek lazım.
evet canım ama bizimkisi mecburiyettendi malum benim işin radyasyon tehlikesi vvar onunda etkisi oluyor bir aydır daha bişey yok
evet canım ama bizimkisi mecburiyettendi malum benim işin radyasyon tehlikesi vvar onunda etkisi oluyor bir aydır daha bişey yok
sizde yıllık radyasyon için izin yok mu?
sizde yıllık radyasyon için izin yok mu?
normal izin birde şua izni var
normal izin birde şua izni var
sağlıkçı olmak iidir. ben çok pişmanım sağlık mesleğe falan gitmediğime
sağlıkçı olmak iidir. ben çok pişmanım sağlık mesleğe falan gitmediğime
evet ama riskli işte peri uyudumu ya nerde sesi çıkmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?