- Konu Sahibi balbocugu_85
- #1.201
benim bitti canım.öğretmenim 4. yılım meslekte.sen ne okyosun?
bende mat.öğrt olucam inşallah canım meslektaş sayılırız eger ben bitirebilirsem tabi=)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim bitti canım.öğretmenim 4. yılım meslekte.sen ne okyosun?
bende mat.öğrt olucam inşallah canım meslektaş sayılırız eger ben bitirebilirsem tabi=)
ben bol bol kafa dinledim koydum boş bir cd boş boş dinledim :))))))))))
![]()
ben bol bol kafa dinledim koydum boş bir cd boş boş dinledim :))))))))))
ben pazarları hiç sevmem en iyisi bütün gün yatıp pazartesi olmasını beklemek
ilk defa geliorum bu topiğe kendimi tanıtıyım kısaca22 yaşındayım eskişehrde yaşıyorum 5 aylık evliyim. bu sene mezun oldum ing. öğretmeniyim atanamadım daha.. öle işte sizler neler yapıosunuz?
ilk defa geliorum bu topiğe kendimi tanıtıyım kısaca22 yaşındayım eskişehrde yaşıyorum 5 aylık evliyim. bu sene mezun oldum ing. öğretmeniyim atanamadım daha.. öle işte sizler neler yapıosunuz?
biter canım biter ne bitmemişki oda bitmmesin
canım bende adanadan dilek 29 yasındayım 4 yıllık evliyim yarışmacı arkadaşlara afiyet olsun :))))
canım bende adanadan dilek 29 yasındayım 4 yıllık evliyim yarışmacı arkadaşlara afiyet olsun :))))
canım topiğin sahibi benim bende 25 yaşındayım 5 aylık evliyim . ikinci ingilizce öğretmenimiz sen oldunhoşgeldin
canım topiğin sahibi benim bende 25 yaşındayım 5 aylık evliyim . ikinci ingilizce öğretmenimiz sen oldunhoşgeldin
ağzından bal damlıyor canım inşallahhhh
topiğimzn sahibesi:)) diğer ingilizceci kim canm?
guldens ingilizde öğretmeni. oda bizim KKdaşımız![]()
![]()
kız sen niye elındın guldens de ingilizce öğretmeni ondan öle yazdım
monarosa birde benim perim var müstakbel matematik öğrtemnimizzzzz![]()
![]()
![]()
meslektaşım ozaman. ah bide atansammm![]()
kız sen niye elındın guldens de ingilizce öğretmeni ondan öle yazdım
monarosa birde benim perim var müstakbel matematik öğrtemnimizzzzz![]()
![]()
![]()
olsun bacımda ne yiyoruzzzz![]()
![]()