Benim de KK'dan arkadaşlarım olsun :(

iyiyim canım sağol bende annemle dolaştım biraz. eşim erken geldi bu gün. ona çiğ börek yaptım sonra film izledik beraber sonra yattı ben yine mesaideyim yani buradayım

kısırı pek yapmam ben canım mideme dokunuyor. kız senin canın gece gece sürekli bişeyler istiyor hamilemisin nesin. gecen akşamda yazmıştın kısır istiyo canım diye

bu saatlerde tuzlu şeyler istiyorum evet canım ekmek yemem ben o yüzden sürekli acıkıyorum bide düşük tansiyonum var.illa tuzzlu illa tuzlu.sen güzel yemek yaparsın bence.öyle görünüyosun şekerim.kısır istiyorum seni görünce

sen kısırı ye bende seni yiyeim. çok güldüm canım beni görünce kısır çekiyo demek canın valla aynı şehirde olsak neler neler yapardım sana beraber oturur yerdik tıka basa

genelde standart her zaman bu saatlerde yemek zamanı galiba:)))))

kalamar sana şöyle özetliyim canım. şuan pc masasında akşam yemeğinden kalma çiğ börek var. yanında peynirli cheetos, nutymax çikolata, nar ekşisiyle tatlandırılmış roka (favorimdir) ve ekerin krem karamel tatlısı var

ben onlarıda alırsam her halde göbek ikiye katlanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…