- Konu Sahibi balbocugu_85
-
- #1.121
:82::82::82::82::82::82::82:
selam canım ordamısın peri huuuu sesim geliyormu
seni duyabiliyorum balım :) burdayım
heyy balbocugum nerdesin yaaa saklanma
ben geldim tekrar. nasılsın perimmm günün nasıl geçti ilgilenebildin mi kendinle evinle. inşallah dinlenmişsindir birazda
iyiyim canım sağol bende annemle dolaştım biraz. eşim erken geldi bu gün. ona çiğ börek yaptımsonra film izledik beraber sonra yattı ben yine mesaideyim yani buradayım
benimkide yattı.kızdım ona azarladım gitti yattı=) kısır varmı kısır ?? canım ksır istiyor
kısırı pek yapmam ben canım mideme dokunuyor. kız senin canın gece gece sürekli bişeyler istiyor hamilemisin nesin. gecen akşamda yazmıştın kısır istiyo canım diye
bu saatlerde tuzlu şeyler istiyorum evet canım ekmek yemem ben o yüzden sürekli acıkıyorum bide düşük tansiyonum var.illa tuzzlu illa tuzlu.sen güzel yemek yaparsın bence.öyle görünüyosun şekerim.kısır istiyorum seni görünce
sen kısırı ye bende seni yiyeim. çok güldüm canım beni görünce kısır çekiyo demek canınvalla aynı şehirde olsak neler neler yapardım sana beraber oturur yerdik tıka basa
düşünmesi bile mutluluk verdi :))) şuan çok mutlu oldum yani.bigün buluşursak kısır isticem senden.
kısırı pek yapmam ben canım mideme dokunuyor. kız senin canın gece gece sürekli bişeyler istiyor hamilemisin nesin. gecen akşamda yazmıştın kısır istiyo canım diye
genelde standart her zaman bu saatlerde yemek zamanı galiba:)))))
genelde standart her zaman bu saatlerde yemek zamanı galiba:)))))
ayyy canım benim ya yaparım tabi. inşallah. kimbilir bir gün fırsat olur görüşmek için belki.
kalamar sana şöyle özetliyim canım. şuan pc masasında akşam yemeğinden kalma çiğ börek var. yanında peynirli cheetos, nutymax çikolata, nar ekşisiyle tatlandırılmış roka (favorimdir) ve ekerin krem karamel tatlısı var
ben onlarıda alırsam her halde göbek ikiye katlanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?