• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim de KK'dan arkadaşlarım olsun :(

iyiyim canım sağol bende annemle dolaştım biraz. eşim erken geldi bu gün. ona çiğ börek yaptım :16: :16: sonra film izledik beraber sonra yattı ben yine mesaideyim yani buradayım :9:

kısırı pek yapmam ben canım mideme dokunuyor. kız senin canın gece gece sürekli bişeyler istiyor hamilemisin nesin. gecen akşamda yazmıştın kısır istiyo canım diye :53:

bu saatlerde tuzlu şeyler istiyorum evet canım ekmek yemem ben o yüzden sürekli acıkıyorum bide düşük tansiyonum var.illa tuzzlu illa tuzlu.sen güzel yemek yaparsın bence.öyle görünüyosun şekerim.kısır istiyorum seni görünce:56::56::56:

bu saatlerde tuzlu şeyler istiyorum evet canım ekmek yemem ben o yüzden sürekli acıkıyorum bide düşük tansiyonum var.illa tuzzlu illa tuzlu.sen güzel yemek yaparsın bence.öyle görünüyosun şekerim.kısır istiyorum seni görünce:56::56::56:

sen kısırı ye bende seni yiyeim. çok güldüm canım beni görünce kısır çekiyo demek canın :60: :60: valla aynı şehirde olsak neler neler yapardım sana beraber oturur yerdik tıka basa :9: :9:

kalamar sana şöyle özetliyim canım. şuan pc masasında akşam yemeğinden kalma çiğ börek var. yanında peynirli cheetos, nutymax çikolata, nar ekşisiyle tatlandırılmış roka (favorimdir) ve ekerin krem karamel tatlısı var :60: :60: :60:

:(:(:( ben onlarıda alırsam her halde göbek ikiye katlanır

Back