Benim de KK'dan arkadaşlarım olsun :(

canım kıyamam ya inan ben çalışmadığım ve okumadığım halde bazen yetişemiyorum ev işlerine. tam bir yeri temziledim derken hopp bakmışım başka yer kirlenmiş. çalışmak bile okumaktan kolaydır evli biri için. haklısın canım. birde senin bölümün zor kuzum ya. gerçi sevmesen anlamasan yapamazdın. inşallah diploma töreninin heycanınıda buradan paylaşırız canım. bende çok istiyorum yeniden sınava girsem mi diye düşünüyorum ama yeniden matematik çalışmak zor geliyor banada. hatırladığım tek konu rasyonel sayılar geometrim çok iyi ama oda kurtarmıyor malesef. eşimin abisi matematik öğretmeni ondan ders alsam sülalesinde olay çıkar sanırım. gelin yeniden sınava gircekmiş ne işi var evlibarklı kadının üniversitede diye

kimseciklere duyurmadan ben sana anlatırım şekerim matematiği.boşver kaynını :)) evet çalışmaktan daha zor .ben hem çalışıyorum da.eve saat kaçta geliyorum.bazen bırakasım geliyor ama zamanında kayınbabamın dediği bir lafta dolayı ona kin tuttum.ah ettim bitirecem .diplomamıda evine çakacam.bugün eşime de dedim hayatımda hiç kin tutamam ama senin sülalenden birine öyle bir kinim var ki sırf o sebepten bu okul bitecek bunu da böyle bil dedim.baya azarladım.keşke sadece okula gtmek olsa.eve gel ev işi .sonra ders çalış.beraber yataga giremiyoruz yahu .ahhh ahhh okul bitsin neler yapacam neler

sen yinede eşine çok yüklenme. hoş bende bazen patlıyorum. özellikle onun ailesinden kaynaklanan sorunlar yüzünden oluyor bu patlamalar. sonrada üzülüyorum onun suçu ne diye. ama sonra yine kızdırıyor beni benim en büyük sorunum yemek. eğer hergün ayrı bir yemek yapabiliyorsan helal sana valla. ben çocukluğumuzdan beri annem çalıştığı için yemek yapmayı çok erken yaşta öğrendim. ama eşim öyle bir yemek seçiyorki bazen çıldırıyorum ne yapıcam diye. her yemeğin yanına pilav yapıyorum. pilav hastası. bıktım artık pilav yapmaktan. pilavın yanına pilav yaptırcak neredeyse bana.
şu kin tutma işine gelince. annem ele karışan yele karışır derdi. biz sanırım yele değil fırtınaya karışmışız. benimde kayınvalidem bazen öyle incitici kırıcı sözler söylerki nasıl canımı yakar anlatamam. ama her fırsatta beni hediyelere boğar bazı şeyleri çok ince düşünür. bir denge yok yani nasıl davranacağımı hala çözemedim. 6 ay nişanlı kaldık 5 aylıkta evliyim. nişandan öncesi 8 ayda beraberdik bu sürede hala çözemedim kayınvalidemi.

allahtan benim eşim yemek seçmiyor ya.o konuda rahatımmm.benimde kayınvaldemle hiiçç bi sorunum yok.benim kayınvaldem de çok iyidir.ama ben kızıyorum eşime bananee..onun da kabahati var.durduk yere değil kızmalarım. kayınbabamada kırgın değilim ama o lafını yedirecem ona.hoşş benim ahım tuttu bunu çoookk iyi yaşadılar hala yaşıyolar ama eminim anlamaışlardır başlarına neden geldiğini. off off bugünlerdede taşınmak istiyorum.evimi değiştirmek istiyorum.eşim hiç yanaşmıyor.

bende bir yandan değiştirmek istiyorum evimi ama sonra ilk evim ilk göz ağrım oturabildiğim kadar oturayım diyorum. birde oturduğum yer konyanın en işlek en imkanlı ve en gelişmiş merkezi yerinde. burada benim oturduğum kirada ev bulmak imkansız. hem anneme yakın hemde ablamla yanyana oturuyoruz. ben en iyisi oturuyum oturduğum yerde. sen nneden evi değiştirmek istiyorsun canım

küçük geliyo.ne biliyim daha farklı olsun istiyorum biraz daha uzak olsun istiyorum zaten kmse gelmiyor artık hiç gelmesinler istiyorum.daha doğrusu istediğim gbi bi ev olsun istiyorum

küçük geliyo.ne biliyim daha farklı olsun istiyorum biraz daha uzak olsun istiyorum zaten kmse gelmiyor artık hiç gelmesinler istiyorum.daha doğrusu istediğim gbi bi ev olsun istiyorum

allah gönlüne göre versin canım. hatta size ait bir ev nasip etsin allah. senin canın baya sıkkın bu gün eve okula eşine herkese herşeye kızmışsın

allah gönlüne göre versin canım. hatta size ait bir ev nasip etsin allah. senin canın baya sıkkın bu gün eve okula eşine herkese herşeye kızmışsın

evet galiba :)) ayyy amin canım yaaa Rabbim hepimize nasib etsin bir ev.biz pek bişey almaadık kendi evimize alırız diye.ama bu gidişle ona da çok var.

evet galiba :)) ayyy amin canım yaaa Rabbim hepimize nasib etsin bir ev.biz pek bişey almaadık kendi evimize alırız diye.ama bu gidişle ona da çok var.

üff ya bende oturma odası yapmak istiyorum ama zor biraz. taksitler, kış geldi yakıt falan derken imkansız hatta. oturma odası yapmamıştım. daha doğrusu yapamamıştım. büyük bir salon köşe takımım var yemek takımıyla beraber. geniş geniş iyi oluyor ama temizliğinden yoruldum. koca salon hergün toz al süpür. oturma odası olsa haftada bir salonu süpürsen yeter. amaaan gönül daha neler neler isterde olmayınca olmuyor işte. off dertlendim valla.

benimde aynı şekerim tek köşe takımı var .biz hanımlar doyumsuz oluyoruz bazen ama napalım seviyoruz işte yaaa ...

benimde aynı şekerim tek köşe takımı var .biz hanımlar doyumsuz oluyoruz bazen ama napalım seviyoruz işte yaaa ...

yok canım doyumsuzluk değil ihtiyaç aslında. bu gün hem temizlik yaptım hemde beğendiğim takımı hayalimde yerleştirdim boş odaya hele birde bebek odası yerleştiririm bazen geceleri uyku tutmayınca :97: seviyorum hayal kurmayı anlıkta olsa orada olup orayı yaşamayı.

ayyy o bebek odan inşallah kısa zamanda olur tatlımm ya ... eşyalarını yerleştirince burdan bizlede paylaşırsınn

ayyy o bebek odan inşallah kısa zamanda olur tatlımm ya ... eşyalarını yerleştirince burdan bizlede paylaşırsınn

inşallah canımm ya. bazen çok güzel bebek eşyalarına denk geliyorum tam alıyım bunu diyorum sonra vazgeçiyorum heveslendirmiyim kendimi diye. dünya hali herşeye hazırlıklı olmak lazım. hakkımızda hayırlısı inşallah. bu kiloyla biraz zor hamile kalmam ama kısmet artık ne diyim.

kilo neden engel canım?

kilo neden engel canım?

canım gebe kalamama nedenlerinden biride aşırı kilo. bende eşimle tanıştıktan sonra 16 kilo aldım. çalışırken balık etliydim. sağdan soldan pörtlemezdi. ne güzel beyaz gömlekler giyerdim pantolonun içine sokardım çok şık olurdu. şimdi göbeğim öyle bir büyüdü ki sarkmaya başladı. pek umursamam ben kilo falan ama şu bebek olayına engel olursa mecburen vericem kilo.

hayırlısı canım olur inşallah...ben çkııyorum canım müsadenle.yarın okul yok evdeyim.ve ders çalışıcam boşgünüm ya ne mutlu bana DD öpüyorum seni.hadi görüşürüz inş. yarın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…