Benim de KK'dan arkadaşlarım olsun :(

ederim tabiki şekerim 26 yaşında taze anneyim 3.5 aylık bi kızım var izmirliyim evliliğimde 7.ci yılım, ist pndikte oturuyorum, hala doğum izninde evde pinekliyorum gari :))

bende bebiş istiyoruuuummm
allah nazardan saklasın canım işin nasıl zordur şimdi senin. mesleğin ne canım doğum izni aldım yazmışsın ya.

bende bebiş istiyoruuuummm
allah nazardan saklasın canım işin nasıl zordur şimdi senin. mesleğin ne canım doğum izni aldım yazmışsın ya.

allah nasip eder inşallah cnm evlisin dimi kaç yıllık,
Allah'a şükür kızım çok huysuz bi bebek değil ya o yüzden şanslıyım annesi geyik yapsın diye uyudu bak :)) Bankacıyım cnm ben özel bi bankanın genel müdürlüğünde çalışıyodum normal doğum iznim bitti 6 ayda ücretsiz izin aldım bebişimi bırakıp gidemedim valla :26:

canım ben temmuz ayında evlendim. taze gelin sayılırım iyi yapmışsın inşallah emziriyorsundur. ben çok üzülüyorum emzirilmeyen bebeklere. bazen bebek almıyor annenin bir kabahti olmuyor ama ne biliyim çok sağlıklı doğal her bebeiş öyle olsun istiyorum

ayyy çok yenisiniz evliliğin tadını çıkarın boşver ben 6.cı senede yaptım işte bol bol gezdik tozduk

EVet yeniyiz daha neyle korundunuz canım çok özel olacak ama uzun bir süre düşünmediğim için soruyorum hap kullanıyorum ama sakıncalı diyorlar bu yüzden kararsızım ama riskte almak istemiyorum:26:

3 ay emzirdim ama sonra sütüm kesildi cnm yaa 2 haftadır gelmiyo mecburen mama veriyoruz bende çok üzülüyorum ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…