- 21 Şubat 2007
- 3.720
- 1.431
- 773
- Konu Sahibi balbocugu_85
-
En çokta o zor durumda bile kadını yol ayrımına sokuyor ya osman ya mete diye. ne olursa olsun sonunda biri carolini dövsün yeter valla
En çokta o zor durumda bile kadını yol ayrımına sokuyor ya osman ya mete diye. ne olursa olsun sonunda biri carolini dövsün yeter valla
Aslında bu kadar acıklı filmleri sevmem ama dönem filmi olması çok ilgimi çekiyor..
evet canım hatırla sevgilinde sıkı takipçisiydim oda mükemmeldi
slm kızlar uykum yok cnm sıkılıyo bu topicde hala birileri var diye bende takılim dedim,
bende nişantaşı çocuğuyum nolur alsanıza aranıza
slm kızlar uykum yok cnm sıkılıyo bu topicde hala birileri var diye bende takılim dedim,
Nerden olduğun önemli değil,gel hoşgeldin..
işte benim sloganımmm hoşgeldin canım günlük olağan pijama partimize hoşgeldin nasılsın neredensin?
hoşbulduk şekerim avatarına bayıldım :)
işte benim sloganımmm hoşgeldin canım günlük olağan pijama partimize hoşgeldin nasılsın neredensin?
ederim tabiki şekerim 26 yaşında taze anneyim 3.5 aylık bi kızım var izmirliyim evliliğimde 7.ci yılım, ist pndikte oturuyorum, hala doğum izninde evde pinekliyorum gari :))Teşekkür ederim,bize kısaca kendinden bahsedermisin?
burhan hastasıydım yaaa bayılıyodum o adama :))) iyiyim şekerim ist pendiktn katılıyorum, çok pis cnm sıkıliiiii sen nasılsın? nereden olduğunu biliom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?