Benim de KK'dan arkadaşlarım olsun :(

heeeeeeyyyyy herkese selaaaaam ben geldiiiimmm
yeni gelen selam veren herkese hoşgeldin diyorum. Malum uyku probelimim vardı. Problemi ortadan kaldırdım sanırım çünkü iki gündür yataktan çıkmıyorum size yazdığım gece uyku ilacı almıştım ya hani ertesi gün eşimi işe gönderdikten sonra bir yatmışım uyandığımda saat15:30du. Yetmezmiş gibi birde dün gece 10:30 uyuyup kalmışım koltukta. Nasıl enerji depoladaım şarj oldum anlatamam

kızlar neredesiniz ayol kayboldunuz. Ben yokken ne güzel ilerlemiş sohbetler. Arada bir gelip bakıyorum yazan kimse yok. Yalnızım şimdi evde. Evi temizledim ve kafama meşhur sarımsaklı zeytinyağ karşımından sürdüm. Saçlarım çok dökülmeye başlamıştı. Bu ikinci denemem inşallah faydasını görürüm. Kendi kendine konuşuncada olmuyor ki canım. KK arkideşlerim nerdesiniiiizzzzzzzzzzzzzz

kurdelam hoşgeldin tatlım. Bir yandan yemek hazırlıyorum bir yandan buraya bakıyorum. Bizim yemek saatimiz bu saati buluyor ancak geliyor eşim eve. İşim bitince hemen gelriim yine öpüyorum canımmm

su perisinden sonra ikinci bir marifetli daha
hem yemek hazırlamak hem kkda göz gezdirmek
tamam cnm kolay gelsin sana

bende geliyim mi bende geliyim mii aranıza benide alın benide sevin

hoşbuldum kızlar:)))

bende geliyim mi bende geliyim mii aranıza benide alın benide sevin

hooşgeldiniz kızlar bizde yedik yemeğimizi. Bu gün mutfağı toplamasam mı acaba?? Protesto mu etsem ev işlerini? Eşimede böyle söyledim peki hayatım sen bilirsin nasıl olsa yine sen toplayacaksın dedi hani filmlerdeki romantik yemek sonraları? O kadınların mutfaklarını kim topluyoooorrr :84:

ahh keşke herşey filmlerdeki gibi olsa :97: toplama kalsın sonra toplarsın

o kadınların mutfaklarını çekim sonrası temizlik görevlileri topluyordur şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…