• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim de KK'dan arkadaşlarım olsun :(

Hım sorun ne peki arada olur canım böyle şeyler evlilik hali

dedim ya öğrenciyken çok zor oluyor.hafta içi hergün 8de 9 da geliyorum eve.bütün işler hafta sonuna kalıyor.bugün evle ugraştım.işte temizlik yemek tatlı faln yaptım canı istiyor diye.haftaya da 2 tane sınavım var.ders çalışmam gerekirken iş yaptım.birgün ütüsüz giydirmedim.aman şunuda sen yapıver demedim.akşam bi konu oldu.yoruldum dedim.ammmaannn bişey yaptın sanki de yoruldum diyorsun dedi.sadece arka odayla ugraştın ne yaptın ki dedi? bu da zoruma gitti.yapmıcam bundan sonra

dedim ya öğrenciyken çok zor oluyor.hafta içi hergün 8de 9 da geliyorum eve.bütün işler hafta sonuna kalıyor.bugün evle ugraştım.işte temizlik yemek tatlı faln yaptım canı istiyor diye.haftaya da 2 tane sınavım var.ders çalışmam gerekirken iş yaptım.birgün ütüsüz giydirmedim.aman şunuda sen yapıver demedim.akşam bi konu oldu.yoruldum dedim.ammmaannn bişey yaptın sanki de yoruldum diyorsun dedi.sadece arka odayla ugraştın ne yaptın ki dedi? bu da zoruma gitti.yapmıcam bundan sonra

Yanlış konuşmuş canım erkekler bayanların evde yorulduklarına inanmıyorlar onca şeyi biz yapıyoruz ama gözükmüyor çok takma kafana anlar hatasını umarım

onun için hiçbişey yapmıcam yarın hatta hafta içi de.hep böyle diyorum ama hemen unututyorum kzıgınlığım.bu sefer tutmalıyım

ben yarın kalkmıcam benimkide benden önce kalkıcak.kızgtınım banane.kalksın kahvaltısını yapsın.belkide o hazırlar.bazen yapıyor böyle.:19::19::19::19: bigüzel kahvaltı yapıpppp hooop ders çalışcam o da gitsin nereye gitcekse.bence sende erken kalkma.:10::10::10: azcık onlar hazırlasın

Back