• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim de KK'dan arkadaşlarım olsun :(

kıslar ben bir bakınıyım gelirim gene başımın ağrısı coşmassa tabi
şöyle bi konulara bakim şimdilik
görüşürüz temmuz :80:

ezgiilknur:80:

kimse selamımı almamış:63:

ben de katılmak istiyorum aranıza:3:

slmmm herkese ne güzel topikmiş burası çok eylenceli bende gelsemm olur muuuu aceppp:69::69:

slm kızlar bende bursadan arkadaş konyalıymış ama olsun hepimiz burdanız nede olsa:92::74:

Hepiniz hoşgeldiniz kızlar. Kapımız heeeerkese açık :16:
Bu gün geciktim biraz. Gündüzde bakamadım hiç. Evde değildik, yeni geldik daha. Ben yokken sohbet koyulaşmış. Skopca, su-peri, temmuz, kurdelam sizlerede merhaba. unuttuğum kimse varsa kusura bakmasın.
Bu arada kızlar biliyorsunuz uyuku sorunum var. akşam üstü ilaç içtim uyumak için şimdi gözlerim kapanmaya başladı işe yaradı ilaç :61: Bu gece yanınızda olamıycam. hepinizi çoook öpüyorummm. iyi geceler KKdaşlarım :16: :16: :16: :16: :16:

Hepiniz hoşgeldiniz kızlar. Kapımız heeeerkese açık :16:
Bu gün geciktim biraz. Gündüzde bakamadım hiç. Evde değildik, yeni geldik daha. Ben yokken sohbet koyulaşmış. Skopca, su-peri, temmuz, kurdelam sizlerede merhaba. unuttuğum kimse varsa kusura bakmasın.
Bu arada kızlar biliyorsunuz uyuku sorunum var. akşam üstü ilaç içtim uyumak için şimdi gözlerim kapanmaya başladı işe yaradı ilaç :61: Bu gece yanınızda olamıycam. hepinizi çoook öpüyorummm. iyi geceler KKdaşlarım :16: :16: :16: :16: :16:
tşkler hoşbuldummm geçmiş olsun uyku problemi zor uyuda rahatla iyi gecelerr :79::79::79::16::16::16:

Back