• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim de güzel fikirlerinize ihtiyacım var:)

yufasa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2011
12
0
36
Zonguldak
Arkadaşlar evimin dekorunu değiştirmeyi düşünüyordum yolum KK düştü iyi ki düştü günlerdir bakıyorum fakat kendi evim hakkında kararsızım mesele şu;koltuklarım modern tarzda kadife krem bazı yerlerinde taşları var masa,konsol,gümüşlük vs onlar çok koyu bir kahve(almaz olaydım)halı,perde ve aksesuarlarım nasıl olmalı???Koltuk ve mobilyaların resmini koycam ilk fırsatta.Sade ama şık olsun istiyorum çok sıradan bi dekor olsun istemiyorum:19:Derdim çok:2:çok tayin görüyoruz ama o kadar hantal eşyalar almışım ki biyere sığdıramıyorum çocuğuma oda yapmaya oda bulamıyorum oturma odasından vazgeçicem o yüzden tek bir odam olsun ama en iyisi olsun istiyorum .Çoook yazdım ama :14:her türlü fikirlerinizi bekliyorum.

canım eğer eşya değiştirmeyi düşünmüyosan krem rengi koltuk günlük kullanıma dayanmaz .paso bez elinde gezmen lazım o yüzden ona bir örtü düşün derim .örtünün zıt renklerinde kırlentler yapabilirsin .gümüşlük yada konsol birinden vazgeçer ve ihtiyacı olan birine verirdim ben olsam ben salonda masa sandalye ve birde minik bir konsoldan başka herşeyi gereksiz buluyorum .mevcut tüllerin yeniyse onlara koltuk örtüsü ya da döşemelerine uygun renkte yeni fonlar yapabilirsin .haa birde halının da kilim desenli ama pastel renk olanlarından öneririm çünkü hiç kir göstermiyor.böylece salonu günlük oturma odası haline getirmiş olursun .çocuğunada oda yapabilirsin o zaman .inşallah yardımcı olabilmişimdir .

Teşekkür ederim geztapo. Koltuk örtüsü düşünmüyorum çocuğum 7 yaşında o da okula gidiyor zaten çok kirlenmez diye düşünüyorum ama yinede duruma göre örtebilirim.Mobilyadan vazgeçme şansım yok hepsi yeni ama şimdiki aklım olsa dediğin gibi az öz eşya alırdım.Halıyı dediğin gibi alsam çok klasik durmaz mı off kafam çok karışık:15:

Perdelerine boncuk kullanabilirsin dikey boncuklardan veya ip perde fon olarak bunlar koltuklarının renginde olursa güzel olur halını mobilyalarının renginden bir ton açık veya koyu renkleri olan halı olabilir veya içinde perde ve mobilyalarının rengi bulunan karışık desenli olmayan simetrik desen olabilir kullanabilirsin

Son düzenleme:
Back
X