Dövme Benim de dövmem var artık :)

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,
çok güzel olmuş ama yaprakların içini gölgeledirebilirsin belki dahada güzel olur benimde ayak bileğimde war sarmaşık gibi ama eşimin ismi yazıyor gerçi kimse ben söylemeden anlamıyor aynı sizinkine çok benziyor yaprakları :))

güle güle kullan ama açıkçası pek hoşlanmadım ben,biraz arabesk bişey olmuş sanki

dövmeyi ben de çok seviyorum. yakın zamanda da oğlumun adını bileğime yaptırmayı düşünüyorum.Ama elde çok riskli bir tercih gibi. sürekli göz önünde sıkıcı olur gibi geldi bana.
ama senin içine sinmesi önemli olan.güle güle kullan

öncelikle aramıza hoşgeldin diyeyim dövmeli biri olarak ve sonrasında ise şunu belirtmeliyim ki dövme = bağımlılık :) muhakkak devamı gelecektir kaldı ki düşünmeye başlamışsın bile.yaşını işini konumunu bilmiyorum ama elinin üzerinde olması bir çok durumda ve yerde seni zorda bırakabilir keşke biraz daha düşünmüş olsaydın.ama mutluysan ve seviyorsan sorun yok :KK66:

ayak bıleğinde daha guzel olur bence çünkü elin sürekli dışarda ve herkes görüyor eger bır kamuda çalışıyorsan çok dıkkat çeker :/

Ele yapılan dövmeler ilk yapıldığı haliyle uzun süre kalamıyor malesef, soluk bi renk alıyor bir müddet sonra. Çünkü el sürekli su ile temas eden bi yer.

Eğer izmirde yaşıyorsan Atatürk imzasını ücretsiz yapıyolar canım.Bilek gerçekten acıyor.Ama dediğim gibi dayanılmayacak kadar değila.s

atatürk imzası kesinlikle en çok istediğim dövme izmirde nerede ücretsiz yapıyorlar bilgi verebilirmisin

ya ben hiç beğenmedim :KK19: hem çok abartı hemde çok göze batıyor kötü durmuş yani.. keşke kalıcı olmayanlardan yaptırıp belli bi süre deneseydin eğer içine sinerse yaptrsaydın.. cidden hiç hoş değil:KK20:

Ben yerini ve genel tarzını çok beğendim, yalnız ben kendi adıma bu tip bir dövmede daha detaylı bir dizayn tercih ederim, daha fazla yaprak ve gölgelendirme içeren. Ama şahsen elde dövme seviyorum. Umarım hep severek taşırsınız. :KK16:

Kızlaar bende döwme yaptırdım ama kafam hala karışık
Olumlu olumsuz tüm eleştirileri bekliyorum,lütfen.
Hem alerjimin olmasından hemde bi takım soru işaretlerinden dolayı uzun süredir beklemedeydim ama sonunda dün döwmemi yaptırdım...
Genelden farklı olarak benim seçimim melek,kelebek değilde sarmaşık oldu ve elimin üzerinde..
Bi çok kişi defalarca elimin üstüne yapmamam konusunda uyardı ama kararlıydım.

Avucumun içinden başlıyor.En içte mls yazıyor.Kardeşimin annemin ve benim isimlerimizin baş harfleri..
Aşağıdanda yüzük parmağıma dolanıyor.

harika görünüyor. çok beğendim

X