Benim de artk bir arabam var :)))

ne güzel hayırlı olsun araba kullanmak çok güzel ama ben eşimle ortak kullanıyorum inşallah birgün bana özel bi arabam olur...
kazasız belasız mutlu günlerde kullan...

Hayırlı olsun arkadaşım.Çok güzel bir duygudur zaman geçtıkçe gezıp tozdukça şükredeceksın ben hala şükrediyorum :)

allahım yaaa yerim seni ben :)) sevincini taşırmış buralara.. maşallah diyelimde nazarımız değmesin yüzünün hep güleceği yolculuklar olur inşallah o arabada..

hayırlı olsun canım allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.... umarım hep güzel yerlere gidersin arabanla.........

ooff benimde en çok istediğim şeylerden biri.daha doğrusu eşim ve benim.
mutlu günlerde kazasız belasız kullan canım.bu mutluluğu bir gün bende yaşayacakmıyım acaba.

onun arabası varr güzel mi güzell kaydirigubbakcemile3

hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesinn

trafik kurallarına uymayı

emniyet kemerini takmayı aman ihmal etme yerimseniben

Tebrik ederim canım umarım kazasız günler senin olur.
Benim arabamı da eşim geçen yıl doğum günümde hediye etmişti o kadar farklı bir duygu ki anlatamam.ışlerim yüzünden sürekli dışarıdayım ve otobüslerde 10 dk.lık yol 1 saati geçiyordu ıstanbul trafiğinde şimdi ise kitaplarım araba da yağmur çamur demeden yollardayım. Ve hep şükrediyorum Allahım olmayanlara da versin.Gerçekten çok ihtiyacımdı ve beni rahata kavuşturduğu için de buradan eşime teşekkürler. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…