Bir çoğunuz beni bilir 34 yaşındayım hiç gebe kalamadım..Çok şey denedim.Doktorlara gittim,kürler otlar aklınıza gelebilecek her şey ama olmadı işte.Perşembe gecesi malum mevlid kandili.Rabbim müslümanın müslümana ettiği duayı daha çok kabul ediyor.Ben çocuk sahibi olamıyorum.Yaşım da geçiyor ama Allahtan ümit kesilmez tabi.Bu nedenle perşembe günü benim için hayırlı salihlerden sağlıklı evlada sahip olsun diyerek niyet ederek Yasin-i Şerif okur musunuz?LÜTFEN OKUYACAK OLANLAR NİCKLERİYLE BELİRTSİNLER EKSİK KALIRSA TAMAMLATMAYA ÇALIŞAYIM .ALLAH RAZI OLSUN.(Adım çiğdem)
çiğdemcimm canımm benim ilk yasin benden olsun tatlım söz o gece allahtan bişe olmazsa senin için ve tüm hamiş kalamayanlar için okurum rabbim inşlah kabul ederrr
bir tanede bnden cnm allh hepimizin dualarını kabul etsin insallh ismin neydi istersen özelden yaz bi kac arkadasa okuduk 41 yasin i cok sükür 2.si hamile simdi insallh sende kalırsın allh yardımcın olsun
canım bende okurum, ama özelden msj at olurmu?
Birgün önceden at eksik kalırsa okurum canım.
ınşallah hayırlısıyla evladın olur, tüm isteyenlere hayırlı evlatlar versin Rabbim.
gizemx arkadaşım ben de okurum senin için eksik kalırsa haber ver bir iki tane daha okuyabilirim.
damdan düşenin halini ancak damdan düşen anlar rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin en kısa zamanda. bu arada kandilin mübarek olsun
canimm ismini söylemedin ama Allah icimizden geceni biliyor diye seni düsünerek okudum..Rabbim hepimize saglikli sihhatli hayirli evlatlar versin,dualarimizi geri cevirmesin insallah
arkadasim senin adina ve tum bebek sahibi olmak isteyenlerin adina yasin-i serif i okudum Allahim insallah kabul eder dualarimizi.seni de en kisa zamanda bebegine kavusturur.