benim çocuğum babasından ayrıyken ben başka çocuklarla nasıl ilgileneyim...

arzuayten

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2011
1.010
50
158
malum bu yılki eş durumu atamasında çok mağdur var bende bunlardan biriyim malesef. eşimin tayini çıktı ben gidemedim yanına puan yetersizliğinden. ben oğlumla kalıcam eşim tek başına başka yerde. mutsuzum, en çok ta oğlum için üzülüyorum en hızlı büyüdüğü dönemlerde babasını belli aralıklarla görebilecek. benden nasıl verimli çalışma bekliyor acaba sayın bakan...

aaa olur mu hiç öyle, sınıfımızda bir sürü bize muhtaç olan öğrenci varken kendi çocuğumuzu düşünmek haddimize mi düşmüş !

Allah yardımcın olsun hocam, yuvaları dağıtınca ellerine ne geçiyor anlamıyorum

allah yardımcın olsun CNM,UZULME

Son düzenleme:
Ücretsiz izin alabiliyorsan al, git eşinin yanına.

o da kendi başına güzel bir yöntem değil ki. çalışmaktan neden mahrum kalınsın.
benim öyle bir durumum yok ama bir gün benim başıma da gelebilir. gerçekten sıkıntılı ve zor bir durum. sabır dilemekten başka bir şey gelmiyor elden maalesef

ücretsiz izinde alamıyorum malesef. zaten almayı düşünmedim hiç onların istediği olmasın diye. dava açıyorum haftaya ve avukat %99 olumlu sonuçlanacağını söyledi. 3 ay dava sürecekmiş, sonuçlandıktan sonra 1 ay içinde yeni görev yerimde başlarmışım. ilk dönem ayrı kalıcam eğer işler yolunda giderse 2. döneme umarım evime gelebilirim.

cumartesi geri dönüyorum..
eşimi bırakıp..
oğlumu babasından ayırıp...
bankamatik öğretmenleri vardır ya...
sınıfta sohbet eder, aybaşında koşa koşa maaşa gider...
şeytan diyor...
ama yapamam vicdanım rahat bırakmaz...

inşallah davan bir an önce olumlu bi şekilde sonuçlanır canım, Allah sabır versin sana bu süreçte

bu ücretsiz izin nasıl alınıyor yani şartları nedir hocam?

sıradan bir memursun sen, ne haddine eşinle beraber olmayı istemek. ya artık cılkını çıkardılar iyice ya eşide atama yada ikisinide aynı yere ata değilmi ne biçim adalettir bu anlamıyorum. ama yapabileceğin bişey yok maalesef 1 sene daha sabredip mesleğine odaklanacaksın sonuçta bu senin asli görevin. hem öğrencilerine hemde çocuğuna yeteceksin artık. allah sabırlar evrsin diorum

benim çocuğum babasından ayrıyken ben başka çocuklarla nasıl ilgileneyim...

sizi anlıyorum, evladınızı düşünüyor ve onun babasız kalması adına endişe duyuyorsunuz. Ve yazılarınızı okuduğumda vicdan sahibi olduğunuzu da görüyorum
ama bu başlık olmamış. O başka çocukların suçu var mı ki, bedelini ilgisizlikle ödesinler...Onlar da sizin oğlunuz gibi ana kuzusu. Bedelini ödemesi gerekenler, taaaa üstlerde ama emin olun umurlarında bile değil(iz)

Hakkınızda hayırlısı olur umarım. En kısa zamanda ailece bir arada olmanız dileğiyle..

bir yanda yıllarca dershane köşelerinde, okul sıralarında dirsek çürütmüş, çocukluğu gençliği lgs ler, öss ler kpss ler le çürümüş sonunda hayalindeki bölümü bitirip öğretmen olmuş ama atanamamış, yıllarca, defalarca sınava girmiş , ücretli köleliğe bile razı olmuş, meslektaştan sayılmadığı halde meslektaşlarıyla aynı mesaiyi yapıp 3te biri maaş almış bunu da kar saymış , konu komşunun "bu sene de mi olmadı" laflarından bıkmış usanmış kimisi polis kimi esnaf kimi ev hanımı olmuş Eğitim fakültesi mezunu İNSANLAR

bir yanda yememiş içmemiş çocuğunu okutmuş, öğretmen etmiş anne-babalar...

bir yanda bu öğretmenliği bile kabul etmeyip onlara ısrarla "aday "diyen, zar zor atadığı öğretmenleri de ailelerin arasına iklimler girecek kadar uzağa atan, 4 aylık bir bebeği anneciğinden ayıran sistem...

ve bu sistemin içinde babasız büyüyen çocuklar

bir evladın sorumluluğunu tek başına taşımaya uğraşan, tek kanatlı uçmaya çalışan melek anne-öğretmenler

ciğer paresinin belki ilk dişini, belki ilk adımlarını eşinin gönderdiği videolardan izlemeye mahkum babalar...

bir yanda da "öğretmenlik artık zor olacak" diyen, bizi zerre kadar anlamayan, empati kuramayan bir bakan

sayın bakanım,

siz yaşadığımızın hali hazırda kolay olduğunu mu sanıyordunuz?????????????

hocam çevremde de bu mağduriyeti yaşayan insanlar var ve sizin gibi dava açıyorlar, umarım kazanırsınız

yok hocam istesemde ilgisiz kalamam öğrencilerime karşı ama muhattabım çocuklar olmasaydı rapor üstüne rapor alırdım inanın. çok teşekkür ederim.
ne güzel anlatmışsınız...
hocam çevremde de bu mağduriyeti yaşayan insanlar var ve sizin gibi dava açıyorlar, umarım kazanırsınız

çok teşekkür ederim inşallah...

arzucugum,ALLAH yardimcin olsun cnm,cok zor hakikaten.(

teşekkür ederim canım gerçekten can sıkıcı bir durum moralim bozuk uzun zamandır. sizin topike de gelmedim arada bakıp çıkıyorum diyet falan da hikaye oldu hiç düzenli beslenemedim zaten bu aralar.

hayır hocam malesef gidemedim. okulda artık en şanssız diye espiri yapmaya başladılar bana. gidemedim hala eşim evimizde bense burda idareten tutulan bir evdeyim oğlumla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…