malum bu yılki eş durumu atamasında çok mağdur var bende bunlardan biriyim malesef. Eşimin tayini çıktı ben gidemedim yanına puan yetersizliğinden. Ben oğlumla kalıcam eşim tek başına başka yerde. Mutsuzum, en çok ta oğlum için üzülüyorum en hızlı büyüdüğü dönemlerde babasını belli aralıklarla görebilecek. Benden nasıl verimli çalışma bekliyor acaba sayın bakan...
Ücretsiz izin alabiliyorsan al, git eşinin yanına.
ücretsiz izinde alamıyorum malesef. zaten almayı düşünmedim hiç onların istediği olmasın diye. dava açıyorum haftaya ve avukat %99 olumlu sonuçlanacağını söyledi. 3 ay dava sürecekmiş, sonuçlandıktan sonra 1 ay içinde yeni görev yerimde başlarmışım. ilk dönem ayrı kalıcam eğer işler yolunda giderse 2. döneme umarım evime gelebilirim.
çalıştığınız il milli eğitim atama bölümünü arayıp bilgi almalısınız hocam. ben aradım alamazsınız dedi başka şart falan sormadım tam bilmiyorum o nedenle.bu ücretsiz izin nasıl alınıyor yani şartları nedir hocam?
yok hocam istesemde ilgisiz kalamam öğrencilerime karşı ama muhattabım çocuklar olmasaydı rapor üstüne rapor alırdım inanın. çok teşekkür ederim.benim çocuğum babasından ayrıyken ben başka çocuklarla nasıl ilgileneyim...
sizi anlıyorum, evladınızı düşünüyor ve onun babasız kalması adına endişe duyuyorsunuz. Ve yazılarınızı okuduğumda vicdan sahibi olduğunuzu da görüyorum
ama bu başlık olmamış. O başka çocukların suçu var mı ki, bedelini ilgisizlikle ödesinler...Onlar da sizin oğlunuz gibi ana kuzusu. Bedelini ödemesi gerekenler, taaaa üstlerde ama emin olun umurlarında bile değil(iz)
Hakkınızda hayırlısı olur umarım. En kısa zamanda ailece bir arada olmanız dileğiyle..
ne güzel anlatmışsınız...bir yanda yıllarca dershane köşelerinde, okul sıralarında dirsek çürütmüş, çocukluğu gençliği lgs ler, öss ler kpss ler le çürümüş sonunda hayalindeki bölümü bitirip öğretmen olmuş ama atanamamış, yıllarca, defalarca sınava girmiş , ücretli köleliğe bile razı olmuş, meslektaştan sayılmadığı halde meslektaşlarıyla aynı mesaiyi yapıp 3te biri maaş almış bunu da kar saymış , konu komşunun "bu sene de mi olmadı" laflarından bıkmış usanmış kimisi polis kimi esnaf kimi ev hanımı olmuş Eğitim fakültesi mezunu İNSANLAR
bir yanda yememiş içmemiş çocuğunu okutmuş, öğretmen etmiş anne-babalar...
bir yanda bu öğretmenliği bile kabul etmeyip onlara ısrarla "aday "diyen, zar zor atadığı öğretmenleri de ailelerin arasına iklimler girecek kadar uzağa atan, 4 aylık bir bebeği anneciğinden ayıran sistem...
ve bu sistemin içinde babasız büyüyen çocuklar
bir evladın sorumluluğunu tek başına taşımaya uğraşan, tek kanatlı uçmaya çalışan melek anne-öğretmenler
ciğer paresinin belki ilk dişini, belki ilk adımlarını eşinin gönderdiği videolardan izlemeye mahkum babalar...
bir yanda da "öğretmenlik artık zor olacak" diyen, bizi zerre kadar anlamayan, empati kuramayan bir bakan
sayın bakanım,
siz yaşadığımızın hali hazırda kolay olduğunu mu sanıyordunuz?????????????
hocam çevremde de bu mağduriyeti yaşayan insanlar var ve sizin gibi dava açıyorlar, umarım kazanırsınız
arzucugum,ALLAH yardimcin olsun cnm,cok zor hakikaten.(
teşekkür ederim canım gerçekten can sıkıcı bir durum moralim bozuk uzun zamandır. sizin topike de gelmedim arada bakıp çıkıyorum diyet falan da hikaye oldu hiç düzenli beslenemedim zaten bu aralar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?