Sivilceli Ciltler Benim cildim çok yağlı, Sırtımda sivilcelerim var!

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

gulsah_gulsah

Nasip...
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2011
324
4
Kızlar benim sorunum sırtımla, sırtım çok döküyoo, anlam veremiyorum yüzümde sivilcem yok ama sırtım da çok var, bir türlü geçmiyolar, hep böle kızarık ve pütürlü bi şekilde..aynı zamanda cildim acayip yağlıı...ne yapabilirim bu sivilceleri geçirmek için yardım edin, bi çözümünüz var mı??? yasımda 21 artık ergenlik sivilcesi flnda kalmadıki..kurtulmak istiyorum sırtımdakilerden... tertemiz parlak pütürsüz bir sırtım olsun istiyorum :KK43:((((( ne yapabiliriim yardım edin kızlar :KK43:(((yardımmmm :KK43:(((((

Son düzenleme:
bence bi kadın doğuma git korkutmak istemem ama yumurtalıklarında kist olabilr. doğum kontrol hapı veriyorlar zaten. kadınların 3/4 nde varmış zaten.

benimde cok var cidiyeye gittim iki krem verdi fazla düzenli ve uzun süre kullanmadım ama azalmıstı sivilceler simdi yavas yavas cogalıyo tekrar

aynı sorun bende de var malesef.. cildim yağlı oldugu için yüzümde ve sırtımdaki sivilcelerim, yasımın 21 olmasına ragmen bitmedi.. yazın sivilcelerimden kurtuluyorum, güneşlenirken. ama gecici bir çözüm bulamadım

kizlar ayni sorun bendede vardi, ne denediysem gitmedi sirtimdaki sivilcelerim... ama yazdan beri sabun kullaniyorum ve faydasini gordum kukurtu sabunun adi ve sirtimdaki sivilceleri kurutuyo suan mesela sivilcelerim sondu cikmiyoda. ben haftada iki bazen uc defa banyoda kullaniyodum sabunu. tavsiye edebilirim ama sivilce izleri malesef hala gitmedi bunun icin cozum daha bulamadim:KK50:

Güneşlenince gidiyor ve 4 ay da çıkmıyor.. şimdi yeni yeni çıkmaya basladı..solaryum geçiriyor diye duydumm,sırf bunun için giren bile varmış..
Ne dersiniz ??:KK42:

Son düzenleme:
ya bu sırtta niye sivilce olur ki hiç anlamıyorum ??? yani doktorun verdigi kremler düzeltmişmiydi???

evet baya azalmıstı cok hafif izleri kalmıstı ama ben okul acılınca devam edemedim sürmeye cünkü el kremi gibi bi krem değilki ne giysem leke yapıyordu rahatsız oluyorudum dus almadan kesinlikle dısarı cıkılmaz yani..bende okul acılınca bırakmak zorunda kaldım simdi yine cıkıyor

kurutan sabunlardan kullanmıştım ben ancak o da cildimi hepten kupkuru yapmıştı :KK43:

bende bu konu ile ilgili cildiye doktoruna gittim. egzama olmuş senin dedi , sizin gibi yazın sönüyor, kışın çıkıyor özellikle gece çok kaşınıyor farketmeden yara yapıyordum. Neyse özel krem hazırlattı eczaneye şimdi onu kullanıyorum. kaşıntı ve sivilce azaldı . sürekli kullanmam gerekli ama kış günü duştan sonra zor geldiği için ihmal ediyorum açıkçacı . şimdilik memnunum. sivilceler tam kuruduktan sonrada lekeler için özel krem hazırlattı bakalım lekeleri geçirecekmi . eğer tedavi tam etkili olursa bildiririm sizede

bende bu konu ile ilgili cildiye doktoruna gittim. egzama olmuş senin dedi , sizin gibi yazın sönüyor, kışın çıkıyor özellikle gece çok kaşınıyor farketmeden yara yapıyordum. Neyse özel krem hazırlattı eczaneye şimdi onu kullanıyorum. kaşıntı ve sivilce azaldı . sürekli kullanmam gerekli ama kış günü duştan sonra zor geldiği için ihmal ediyorum açıkçacı . şimdilik memnunum. sivilceler tam kuruduktan sonrada lekeler için özel krem hazırlattı bakalım lekeleri geçirecekmi . eğer tedavi tam etkili olursa bildiririm sizede

lekelere özel krem ne imiş merak ettim..hangi kremi kullanıyrsn ayrıce fiyatta bildrsn sevinirim..ya bekarken hormonlardn oluyo kızlar östrojen hormonundn evlennce geçer diyolr aklınzda olsn öle hemen ehrşyi kullanmayn evlendktn snra belli oluyo..çok arkdşm bekar iken yüzünde ehryrnde sivilcesi vardı evlkennce çocuktn snra pürüzsüz cildi şuan öle yani..:KK52:

lekelere özel krem ne imiş merak ettim..hangi kremi kullanıyrsn ayrıce fiyatta bildrsn sevinirim..ya bekarken hormonlardn oluyo kızlar östrojen hormonundn evlennce geçer diyolr aklınzda olsn öle hemen ehrşyi kullanmayn evlendktn snra belli oluyo..çok arkdşm bekar iken yüzünde ehryrnde sivilcesi vardı evlkennce çocuktn snra pürüzsüz cildi şuan öle yani..:KK52:

Olmaz olsun bu sivilceler:KK9: isin garibi benim yùzumde hic yok, sadece sirtimda var:KK43: hormonlarla ilgisi var diyosn yani cnm?

X