- Konu Sahibi sedosbilal
iyi günlerde kullan tatlım 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mutlu günlerde kullan
iyi günlerde kullan tatlım![]()
Canım el işlerinn herşeyinn çok güzell gülee gülee kullann inş..![]()
iyi günlerdee kulllan canımm allah nazarlardan saklasın masallah herseyin dört dörtlükk![]()
daha bilerek almadıklarım ve eksiklerim çokkkkk evlendikten sonra bahnemiz olsun biraz aışverişe demi ama gezelim kocişimle![]()
hemde ortak begenirsnz ne güzel olur :)) ii yapmıssın valla![]()
bende öle yapıcam valla simdi bile herseyi beraber seciyoruz cünkü sadece benim begenmem olmaz :)) elbisemin rengine davetiyeme o karar verdi :)) bohçama alınacakları bile beraber begendik :)) cok keyifli oluyo böylee![]()
bence de en güzeli böyle. ama biz ayrı şehirlerde olunca mecburen bir araya geldiğimizde herşeyi sığdırmaya çalışıyoruz yada mecburen alacağım bişey varsa aşkam msn den gösteriyorum teker teker ama en güzeli beraber alınca oluyo her ne kadar zevklerimiz aynı olsa da![]()
ayy ayrı şehilerde olmak cok zor( simdi benimkide askere gidicek ben napıcam diye düsünüyorum
( cünkü biz hergün beraberiz sabah o işe giderken beni okula bırakıyo aksam isten cıkıyo yemege geliyo sonra evine... ayrılık cok zor
ama ne güzel siz kavusuyosunuz az kaldı :))
![]()
hepsi çok güzel güle güle kullan canım darısı bize olsun![]()
allahın izniyle inşallah ya tam 71 gün kaldı gerçi saat 00: 47 70 olduallah kolaylık verir inşallah sıkma canını bi bakarsın gelmişte geçmiş düğün gününe geri sayıyosun benim gibi
![]()
ay insallahh hayırlı olsun en basta gerisi önemli degil rabbim herseyin sabrını verir :)
öyle tabi canım mutlaka verir en sevdiğini kaybediyosun ama yine de zaman zaman bunu unutup hayatına devam ediyosunbunun mu sabrı olmayacak
![]()
dogru diyosun her yasadıgımızında ilerde anısı olur kimi zaman gözler dolar kimi zaman güleriz ama onunda bi güzelligi vardır :)