benim çeyizim

sedosbilal

ben bilmem beyim bilir;))
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2010
2.001
10
66
İstanbul
$DSCF2747.webp$DSCF2748.webp$DSCF2742.webp$DSCF2743.webp$DSCF2751.webp$DSCF2741.webp$DSCF2746.webp$bohça modeli.webp$DSCF2738.webp$DSCF2744.webp$DSCF2728.webp$DSCF2721.webp$DSCF2724.webp$DSCF2727.webp$DSCF2722.webp$DSCF2726.webp$DSCF2725.webp$DSCF2753.webpbir çoğu kutuda ama çekebildiklerimi yüklüyorum :1:

Eklentiler

• $DSCF2723.webp
    $DSCF2723.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 164
sırasıyla yazayım:1:kağıt havlu askılığım, kırmızı kapaklı günlük sürahim ,misafirlik sürahim ben boyadım aynılarının kadeh ve su bardakları da var ,çay şeker tuzluğum, kelebekli dekor aynam, yeğenimin mama kavanozundan yaptığım baharatlığım ,damat botçam int.ten alıntı ama aynısını yaptım, kırmızı pike takımım güllerini işlemesini ben yaptım ,mum setim ,misafirlik çatal bıçak setim, kare günlük yemek takımım, misafirlik yemek takımım çok net değil ama kutudan çektim:1: kahvaltı setim , çelik tencerelerim, deri tepsilerim kemik tozundan yapılmış kahve fincan setim , sihirli bardağım ve ahşap resimliğim, teflon tencere takımım gerisi kutulara kaldırılırken yavaş yavaş eklerim çekemediğim çooook şey var daha şimdilik bu kadar esen kalın:1::1::1:

Son düzenleme:
Paşabahçe kırmızı kapaklı sürahi, Kütahya yemek takımı ve turuncu renk 6lı fincan takımımız aynı desenleri farklı :9:
Güle güle kullan canım

Gri kavanozlarımız da aynı olacaktı ben iade ettim hehe

Son düzenleme:
Paşabahçe kırmızı kapaklı sürahi, Kütahya yemek takımı ve turuncu renk 6lı fincan takımımız aynı desenleri farklı :9:
Güle güle kullan canım

Gri kavanozlarımız da aynı olacaktı ben iade ettim hehe

ama neden verdin kardeş kardeş kullanırdık beraber:34: çok sağol canım

hepsı cok guseller canım.. allah agız tadıyla kullanmayı nasıp etsın...:nazar:

Güle güle kullanın. Allah kolaylık versin :)

Back
X