Benim çeyizim :))(white_butterflies)

yazmıştım yorum ama bidaha yacam:)
çok gzl hepsi ya. darsı başımıza inş:( mutlu gnlerde kullan

Domo life yemek takımın merkası. fiyatı ne netten bulamadım:(

yazmıştım yorum ama bidaha yacam:)
çok gzl hepsi ya. darsı başımıza inş:( mutlu gnlerde kullan

Domo life yemek takımın merkası. fiyatı ne netten bulamadım:(

:)) teşekkürlerr. Hepimiz mutlu günlerde kullanırız inş.:nazar:

yaa fiyatı yazmıyor nette zaten bir site var orda da örnekleri bile yok ben indirimli 990 tl ye aldım. Ankara 'daysan ankamall avm en alt katta tunapol de satılıyor.

bende yemek takımı çok beğendim bu aralar araştırıyorum gözüme çarptı.bütün çeyizlerini ağız tadıyla kullanırsın inş

yeni cicilerriiiimmmmmmm :)))))

$nvrsm.webp$nvrsm4.webp
$nvrsm2.webp$nvrsm3.webp

örgü battaniyeli takımım vee battaniyemm :)))
$battaniyeTkm.webp$battaniye.webp

Bunlar misafirler içinn :)))

$nvrsm6.webp$nvrsm5.webp

bizde geçen hafta köşe koltuk takımı,yatak odası takımı baktık. Karar vermekte en zor olan onlar. Koltuk takımının Hem altı baza olsun ıstıyorum hem yatak olabılsın oyle olan modellerıde pek begenemedım. Hem kullanışlı hem şık olsun ıstiyorum ama bakalım daha zaman cok acele etmeden karar verıcez.

bizde geçen hafta köşe koltuk takımı,yatak odası takımı baktık. Karar vermekte en zor olan onlar. Koltuk takımının Hem altı baza olsun ıstıyorum hem yatak olabılsın oyle olan modellerıde pek begenemedım. Hem kullanışlı hem şık olsun ıstiyorum ama bakalım daha zaman cok acele etmeden karar verıcez.

evet kesinlikkle en zoru onları seçmek allahtan ben atlattım o durumları :))) hem baza hem yataklı olunca çok kaba oluo ya da modeller çok klasik oluodu tabii denk geldiklerim öleydi bnm özellikle öyle bakmadım.

hiç acele de etmeyin zaten görünce bu olmalı diosun ve kararını veriosun bunu diyene kdr aramaya devam :)))

arkadaşım allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin hepsini.bende kahvaltı takımını nereden aldığını merak ettim renkli çok hoş görünüyor.

Back
X