Benim çeyizim :))(white_butterflies)

arkadaşım allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin hepsini.bende kahvaltı takımını nereden aldığını merak ettim renkli çok hoş görünüyor.

çok teşekkür ederim. :)))
Noble Life markası. Çook daha renklileri var eğer bu tarz seviyorsan. İnternet sitesinden bakabilrsin. Ben ankarada evshop diye bi yerden aldım. sanırım sitesinde hangi mağazalarda satıldığı yazıyordu.

Bu arkadaşın çeyizlerini çok beğendim. Zevkliymiş güle güle kullansın. Yalnız kırmızıya bi takıntısı var heralde,mutfakta herşeyde bi kırmızı var anlamadım. Gerçi mobilya ve köşe takımında kırmızı yok ama kesin o koltuğada kırmızı minder diker:) Mavide güzel olurdu aslında.

Hem Ankara hem de Mayıs gelini buldum bir tane :46:

Çok beğendim çeyizini, güle güle kullan, keyifle kullan inşallah. Ben çeyizimi Mart'ta İstanbul'dan almayı düşünüyorum. Ankara' da bir şey bulamam diyordum ama beni yanılttın. Demek ki bulunabiliyormuş, benim bulasım yokmuş :1:

Bu arkadaşın çeyizlerini çok beğendim. Zevkliymiş güle güle kullansın. Yalnız kırmızıya bi takıntısı var heralde,mutfakta herşeyde bi kırmızı var anlamadım. Gerçi mobilya ve köşe takımında kırmızı yok ama kesin o koltuğada kırmızı minder diker:) Mavide güzel olurdu aslında.

:))) teşekkür ederim mutfakda kırmızıyı seviyorum sadece. yatak odamı mavi-turkuaz yapmayı düşünüorum. Salonuma da belki o tonlarda aksesuarlar koyabilirim. :)))

Hem Ankara hem de Mayıs gelini buldum bir tane :46:

Çok beğendim çeyizini, güle güle kullan, keyifle kullan inşallah. Ben çeyizimi Mart'ta İstanbul'dan almayı düşünüyorum. Ankara' da bir şey bulamam diyordum ama beni yanılttın. Demek ki bulunabiliyormuş, benim bulasım yokmuş :1:

:)) artık mayıs değil nisan geliniyim :)) Mayıs da istediğimiz tarihte yer bulamadığımız için Nisan sonuna çektik düğünü :))
Teşekkür ederim güzel yorumun için.
Ank da İstanbul da bulacağın markaların tamamı var neredeyse. Eminim bulabilrsin güzel şeyler. Yalnız ben de havlu, masa örtüsü tarzı alışverişlerim için Bursa ya da İstanbul u düşünüorum. Ankara da biraz pahalı tekstil çünkü.
Senin de şimdiden hayırlı olsun. Çeyiz konusunda soracağın bişey olursa seve seve yardımcı olurum. :)

merhabalar:1: ilk önce belirteyim aldıkların cok güzeller, mutlu günlerde kullan inş.
enzadan köşe almışssın ve kullanmaya başlamışsın sanırım. bende city modelini düşünüyorum fakat nette enzanın çokça şikayetini okudum. sizde durum nasıl bir sıkıntınız varmı?

Back
X