Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hepsi birbirinden guzel MasaAllah :) guzel gunlerde. Agiz tadiyla kullan canim :)
Sandığa bayıldım :109: Nasıl kullanmayı düşünüyorsunuz?
iyi günlerde kullann maraşlı antepli nerelisin:)
teşekkürler canım bende bayılıyorum kendisine :) Sandığın üzeri oymalı olduğu için toz filan olmasın diye cam kestiricem ve muhtemelen salonda dekoratif amaçlı kullanıcam. çünkü görselinin çok şık olduğunu düşünüyorum :)
teşekkürler canım...Antep Maraş nerden çıktı Angaralıyım
Kesinlikle, ben de öyle diyecektim :)
göz önünde olmayacaksa yazık olur zaten bu güzelim el emeğine :)
benim görümcemde varda o maraştan almış çok güzellll orada çok oluyor ondan dedimm..bu arada bnde ankaralıyım....
evet canım oralarda çok ileri bir sandık düşkünlüğü var, çok da güzel kaliteli yapıyorlar. Ama bizimde Ankara da işin erbabı ustalarımız var.Ankaradan aldım zaten. Sen neresindensin Ankara nın ,orda mı yaşıyosun ?
etlikte doğdum büyüdümmmm....ama şu anda iş gereği polatlıdayımmm ....[/QUO
vay be hemşeri de buldum Bende Gölbaşında doğdum büyüdüm, şuan Antalya da yaşıyorum :)
iyi günlerde kullan canım, hepsi de çok güzeller.. çeyiz sandığına bayıldım.. ben de sandık alsam mı almasam mı, alsam nereye koyacağım vs. kararsızım..
Cok tesekkurler canim daha guzelleri senin olsun...sandik olayini kimileri gereksiz buluyo kimileri olmazsa olmaz diyor ama ben cok begendigim ve istedigim icin aldim cok da iyi yaptim cunku cok mutlu oldum.dekoratif amacli kullanicam ayni zamanda da icine ceyizimden bi kac parca bisey koyar arada cikarip bakarim diye dusunuyorum. Karar tabiki senin :)
senin sandığın o kadar güzel ki dekoratif amaçlı kullanırsın..çok da güzel durur..içine de dünya kullanmadığın eşyanı koyarsın..
benim de çok hoşuma gidiyor seninki gibi el işi sandıklar..iyi yapmışsın canım güle güle kullan.. belki ben de alırım :))