Benim Canım Evimm

evin cok dinlendirici huzur verici görünüyor ben cok begendim ben krem rengini cok seviyorum ve rahatlatıyor gercekten gerci benimkilerin rengi koyu krem gibi oldu ama :( seninkiler cok güzelmiş güle güle kullanın

evin cok dinlendirici huzur verici görünüyor ben cok begendim ben krem rengini cok seviyorum ve rahatlatıyor gercekten gerci benimkilerin rengi koyu krem gibi oldu ama :( seninkiler cok güzelmiş güle güle kullanın

çok sağol tatlım bende çok seviyorum ewimi. Eminim seninkilerde çok güzeldir.

evini çok beğendim çok huzur verici allah güle güle oturmayı nasip etsin..mikrodalganın üzerindeki aksesurları nerden aldınız çok begendim...

evini çok beğendim çok huzur verici allah güle güle oturmayı nasip etsin..mikrodalganın üzerindeki aksesurları nerden aldınız çok begendim...

teşekkür ederim. hepsini farklı yerlerden aldım. internetten, burdaki züccaciyelerden filan. ama onları ordan almayı düşünüyorum. mutfak masasının üzerine bi raf yapıp oraya koyucam.

Çok zevkli dşemişsiniz valla özellikle de yatak odası ve salonu harika buldum bi beyaz aşığı olarak:1:
Aşk ve sağlık dolu günlerde eskitin inşallah canım

eviniz çok güzel Allah güle güle kullanmayı nasip etsin eşyalarınızı

cok sIk ve zarif bir dekorasyon:34:
cok begendim
gule gule oturun:nazar:
ozellikle oturma odasindaki beyaz koltuklara ve pembe papatyali fincan tabak setine bayildimmmm

Çok zevkli dşemişsiniz valla özellikle de yatak odası ve salonu harika buldum bi beyaz aşığı olarak:1:
Aşk ve sağlık dolu günlerde eskitin inşallah canım

Hepinize çok teşekkür ederim kızlar daha güzelleri sizlerin olsun işallah.

beyazı her zaman sevmişimdir, çok asil ve şık duruyor.
Sizde evinizde çok güzel kullanmışsınız bu rengi harika görünüyor.

Back
X