Tuvalet Eğitimi benim büyük kızım 1.5 yasında çışş demeye başladı

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

tuana1

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2012
1
0
16
İstanbul
merhabalar. birinci kızım şu an 5 yaşında. 1.5 yaşında çişş ve aka soylemeye başladı. yaklaşık 2 yaşında tamamen bezden kestik. ama ikinciyi öğretemiyorum...;-( zannediyorum ki bebek bezinden dolayi. ilk çocuğumla biz can bebenin külot şeklinde bezleri kullanıyorduk. onlar dah pahalıydı çıtçıtlıya göre ama daha az kullanıyordum onları. mesela çıtçıtlı günde 5-7 tane. külöt şeklinde ise 2-3 tane. yani 2 kat pahalıya rağmen ayni fiyata geliyordu. bezi indirip don gibi lazımlığa oturtuyordum ve çişşş diyordum. sonra kızım kendisi söylemeye başladı. çok kolay oldu. ama artık can bebe üretmiyor don bezleri. ikinci bebeğimle bu konuda zorluk çekiyoruz. çıtçıtları defalarca kullanamazsın ki.... bana bu konuda bebedon bezleri çok yardımcı oldu.... artık turkiyede hiç yok nedense....sadece internette japon bezleri buldum külot gibi. anne bebek dergisinde bu bezler hakkında okudum. daha pahalı. ve kullanlardan sormak istiyorum: nasıl? ingilizce ve rusça sayfalarda çok bilgi var. ama ben pek anlamıyorum...
birisi kullandı mı? tavsıyenizi bekliyorum. teşekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…