• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benim bloum, sizin blounuz..

cok guzel olmus blogunuz cok begendim arada siradaziyaret ederim artik

zaten ikide bir bakioz ne eklendi diye anacim:hulya:
beyaz penye suslemeside harikakaydirigubbakcemile2

bloğuna ve kombinlerine bayldım sende fıstık gibisin maşallah

Bloğun harika..Tasarımlarına bayıldım:asigim:..
Kızımın bloğuna ekledim..Ziyarete geliriz kızımla..

gecende göz atmisdim
emegine saglik
blogunu cok begendim bebem
arada sirada ugrarim artikin kabul edersenopuyorumnanaktan

arzumm tatlim yeni aldigin elbiseyi cok begendim tamda sezon sonu iyi fiyatada almissindir boleronu ne guzel yapmssin ay cok begendim ya..ama onlari keske giysende oyle gorsek valla cok merak ettim giyde koy kiz hade bee tamamivereliniortak

arzumm tatlim yeni aldigin elbiseyi cok begendim tamda sezon sonu iyi fiyatada almissindir boleronu ne guzel yapmssin ay cok begendim ya..ama onlari keske giysende oyle gorsek valla cok merak ettim giyde koy kiz hade bee tamamivereliniortak

cnm 2-3 ay oluo elbıseyıı %50 indirim yapmışlardı 45 e geldiiisırnaşık şey cok cok begendım.hatta bayramda giymiştim ama hiç belli deil fotolar ayrıyeten bi gün giyer koyarım:utangac:
begemene sevındım cnm

cnm 2-3 ay oluo elbıseyıı %50 indirim yapmışlardı 45 e geldiiisırnaşık şey cok cok begendım.hatta bayramda giymiştim ama hiç belli deil fotolar ayrıyeten bi gün giyer koyarım:utangac:
begemene sevındım cnm

ok sevindim arada kontrol ederim ozaman:lepi:

Maşallaaah hayran kaldım size.nekadar güzel fikirleriniz var..beceriklisinizdee..çok beğendim hepiside zevkime göre yapılmış sanki.ellerinize sağlık..

Back