Benim bir eltim var

Sorma kiz, bi eltim yok ki şöyle agiz tadiyla cigerini söküp eline vereyim
Ya buralara da ters bakma. Ben görümcemle başka şehirde yaşıyorum. Telefonda bile konuşmayız, çok nadirdir yani bir durum olursa ancak. Eltimle de farklı olmazdık sanırım.

Yaparım

benim 2 eltim var bir tanesi sürekli sizin eltiniz gibi konuşur ağzından hiç hayırlı güzel birşey çıkmaz. yeni evliyken aman ağzımızın tadı bozulmasın aman ben iyi olayımda belki zamanla düzelir dedim ama ı ıh... daha kötü oldu haberiniz olsun kötü kötüyse asla düzelmiyor kendinizi kimseye ezdirmeyin

Bende öyle yapıyordum ama yapmamak gerekirmiş

Yagmur veya Seda, iyi yapmissiniz gondermekle bosverin. Terbiyenle, terbiye er demisler. Ama bi daha göndermezsiniz.

Bir de, aglamayin ya, kres cocugu gibi. Biri, müdür anket yaptirmadi diye aglar, biri eltim arabaşi yolla dedi diye aglar. Anaokuluna mi gidiyorsunuz? Biraz dik durun. Hadi öptük, sevgiler.

Bu salagın neyine ağlıyosun bırak kendi başını yesin dediği lafa bak bunu söyleyebilen bir insanı takma daha çok kudursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…