Benim bir eltim var

Yok istesem çok güzel yaparım

Çünkü yapma dedigindede alınıyor kendisi ben napiyim
Hiçbir şey kesin iletişimi. Aile içinde denk geleceksinizdir muhakkak,mrb mrb tamam. Fazlasına şu olaydan sonra lüzum var mı?Bırakın konuşsun arkanızdan ki tahrik etmeye çalışacaktır.Hayatınızdan çıkartın ve susun.

Araya biraz mesafe koyarsan belki yaptığının farkına varır

Eltiniz seni manipule ediyor. Boyle konusarak kotu hissetmeni sagliyor ve ona yemek gonderiyorsun. Muhtemelen herkese boyle davraniyor. Iletisimi en aza indir. Bir daha boyle konusursa kendini kotu hissedip ona iyilik yapma.

Bunca zaman beraber yeyip içtiyseniz gönderseydin demesi normal. Aranızda hiç mesafe yoksa zıkkımlanacağına demesi de şaşırtıcı olmaz. Arabaşından bahsettiniz diye kadın yapmak zorunda değil. Size hak veremedim. Yabancı değilsiniz diye kibar olmaya lüzum görmemiş. Bu tabii yanlış, bundan sonra mesafe koyun diyeceğim ama yapabilir misiniz bilemiyorum

Ne dertler var , içim parçalandı...

Eltiniz seni manipule ediyor. Boyle konusarak kotu hissetmeni sagliyor ve ona yemek gonderiyorsun. Muhtemelen herkese boyle davraniyor. Iletisimi en aza indir. Bir daha boyle konusursa kendini kotu hissedip ona iyilik yapma.

Aynen katılıyorum.
Diyeceği o nasıl bir söz öyle? Sen kendine nasıl yakıştırıyorsun böyle zıkkımlanmak? Her seferinde çağırmak zorunda değilim. Herkesin düzeni var.

Açıklama laf sokmaya çalışırsa ekti. Ay tamam. Hiç gerek yok. Çok düzeysiz bir sohbet bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…