Gelinlik Modelleri benim beğendiğim birkaç gelimlik modeli

kabarık olan ilk model guzel, gelınlık dedıgın kabarık olmalı tatlım ya :)))))) benimki de oyleydı. dıktırmeyı dusunuyorsan da kumas kalıtesı cok cok cok onemlı unutma. bak burada senın ısıne yarayacak bır suru lınk verıyorum gelınlık modellerıyle ılgılı, yenı sezonlar da var. bır bak cok guzellerrrrrrrrr. gelınlıkcı adreslerı de var lınklerden bırınde. ben pronoviastan almıstım . onun kendı sıtesıne de bak mutlaka :)))))))

Gelinlik Seçimi İçin En Gözde Adresler - Kadınsal Mevzular - Kadına Dair Herşey

Vakko Wedding Marchesa 2013 Gelinlik Koleksiyonu - Kadınsal Mevzular - Kadına Dair Herşey

Aysira Gelinlik Modelleri - Kadınsal Mevzular - Kadına Dair Herşey

Hüsniye Moda Evi Gelinlik Koleksiyonu - Kadınsal Mevzular - Kadına Dair Herşey

Vakko Gelinlik Modelleri - Kadınsal Mevzular - Kadına Dair Herşey

Beyaz Butik 2012 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu - Kadınsal Mevzular - Kadına Dair Herşey

Kış Gelinleri Vakko Wedding La Sposa ile Güzelleşecek - Kadınsal Mevzular - Kadına Dair Herşey

Pronovias Gelinlik Modelleri - Kadınsal Mevzular - Kadına Dair Herşey

zencim teşekkür ederm tatlım.kesınlıkle cok kabarık ıstıyorum.ve straplez ıstemıyorum herkes straplez gıyıyor bırazda usturuplu ıstıyorum göğüs dekoltesı felan gelınlıkte bana itici gelıyor ne bıleyım herkesın kendı fıkrı tabı.masumıyetı sımgeledıgı ıcın boyle dusunuyorum.seksapalıteden uzak zarıf modeller tercıhım.valla dıktırmeye pek sıcak bakmıyorum acıkcası bırsuru model var ugrasmak ne kadar dogru bılemıyorum tabı kısmet..

2. çok güzel.. Straplezi düşünmemekle de iyi birşey yapıyorsun bence, straplez giyenler sürekli gelinliklerini çekiştirip duruyor ve bu da hem çok dikkat çekiyor hem de çok kötü duruyor :)

bende sizin gibi düşünüorum ufakta olsa dantelden olan bi kol kibarlaştırıor sanki gelini... ilk eklenenler 4. çok hoş markası ne acaba... 30 haziranda düğün tarihim...erken mi bakıyorum? istediğim gibi bulamayıp almak için ölesine olsun istemiyorum ( şimdiden düşünüorum birde ne kadar önce almayalım çok önce alırsam fikrim değişirse die korkuorum :S

Son düzenleme:
Kizlar benimde bir sorum olucak. Hani bazi gelinliklerin arka kismini cikartabilicek bi sekilde olmasi sizce nasil? (tam anlatamadim kbakmayin).

Hani giriste arkasi uzun bi sekilde olmasi cok güzel. Fakat sonradan oynarken rahatsiz edebilir. Benimde seneye dügünüm olucak ve ilk tercihim öyle bir gelinlik.

Sizin fikirlerinizi alabilir miyim acaba?

Sorduğunuz gelinlik Allure markasına ait, Türkiye'de satılıyor mu bilmem...

canım yukarda arkadas yazmıs markasını.valla bende sımdılık kendı kendıme bakıyorum zaten nasipse dugun hazıran ıcın konusuluyor bızımde ama tam tarıh bellı deıl,mart nısan gıbı almak lazım herhalde gelınlıgı:44:

bende kuyruklu gelınlıklere bayılıyorum ama sonradan cıkar mı hiç bılmıyorum canm belkı bılen arkadaslar varsa yazabilir

nerde yasıyorsun bilmiyorum cnm ama eger istanbuldaysan bagdat caddesinde hülya moda evi var orda tam da tarif ettiğin gibi kuyruklu ama istediğin zaman da çıtçıtlayıp kısa kullanabilceğin modeller var gidip denemeni öneririm :)))

kızlar benimde düğünüm 2013 de hayırlısıyla arkası uzun sonra çıkarmak istediğini söyleyen arkadaş var ben bidüğünde görmüştüm duvağı çok uzundu sonra onu çıkarmıştı sende öyle bişey yapabilirsin

yüzlerce fotoya baktım bir türlü aklımda bir model yok işim çok zor benim galiba neyse ki da ha 8 ayım var ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…