- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.255
- 598
- Konu Sahibi Passionatewoman
-
Peki siz neden kadını oymuş gibi etiketlediniz?Evet değişik hanı resmi olsa olabilir dicem ama burda kim kimi taniyor. Veya kadın ben yaptım demedikten sonra nasıl bilicek. Haftalardır konuştuğun insanı bilemiyorsun burda
Sizin yorumlarınız o kadar akla mantığa uygun yorumlar ki ve içinde gram fesatlık barındırmayan türden güzel yönlendirmeler yapıyorsunuz, tek kelimeyle kaleminize sağlık..Hanımlar..burada bu tarz konu açmayanlar için "ay ne namuslu kadın" demiyorsak, bu konuyu açanada "sen şöylesin böylesin" demek abes oluyor..kimse işlemediği bir günahın masumu değil..bankada,markette vb yerlerde sürekli karşılaştığınız bir çalışanı görmekten mutlu oluyorsanız,konuşmaktan keyif alıyorsanız bu da bir flört..flört denince aklınıza yatmak,kalkmak,öpüşmek,mıncıklanmak geliyor herhalde bazılarının..bir durumu onaylamamak, hakaret etmeyi gerektirmez.
banlanmış olduğumu gördüğünüz halde neden arkamdan uzun uzadıya yorum yapmayı tercih ediyorsunuz? böyle arkadan konuşmayı nerden öğrendiniz? bu eylem hangi algınızın bir ürünü?karşınızdakileri aşağılamaya çalışmadan kendinizi ifade edebilseniz keşke..
flört tabi ki öpüşüp mıncıklaşmak şeklinde olmayabilir bakışarakta flört edilir. ben ne söylemeye çalıştığınızı anladım sizin ancak konu sahibesi o sizin söylediğiniz şekilde flört etmiyor.. evli olduğu halde iş yerindeki erkek arkadaşına masa altından frikik vererek flört ediyor.. bunada normal diyorsanız benim algı düzeyimde oldukça zayıf size göre..
bakın ben varken yorum yapmıyorsunuz, ben yokken alakalı alakasız şeyler yazmışsınız, sizin yazdığınız şeylerin benim konumla alakası nedir?Yok bu olay olmuş ben görmemiştim. Geçen biri böyle bi olay oldu diye bu kadının yine adını etiketlemişti
Konular açıksa konu sahibesi banlı olsa dahi yorumlar yazılmaya devam eder, bu arkadan konuşma değildir, rica ediyorum polemik yaratacak yorumlar yazmayınız sizde.bakın ben varken yorum yapmıyorsunuz, ben yokken alakalı alakasız şeyler yazmışsınız, sizin yazdığınız şeylerin benim konumla alakası nedir?
Mune Hanım haklısınız konuyla ilgili cevap tabi ki yazabilirler de bu şahsın yazmış olduğu yorumlar başkasının konusu hakkında başka bir üye eşinin sanal seks yaptığı üyeyi benim soruma yapılan yorumların arasından tespit etmişlerde bu tarz uzun uzun konuşmalara ve başkasını itham altına almaya gerek mi var?Konular açıksa konu sahibesi banlı olsa dahi yorumlar yazılmaya devam eder, bu arkadan konuşma değildir, rica ediyorum polemik yaratacak yorumlar yazmayınız sizde.
Olursun olursun...emın ol o gun de gelır....etraf ıyısı kaynamıyor...dul kadın yaftası, cırkın ımalar, ahlaksız teklıfler...canından bezersın...kaldı kı; esının her hangı 1 boşanma ıstemı yokken sdc kendın ıstıyorsun...konumda da bahsettiğim gibi üniversite yıllarındaki en düzgün ilişkim, ilk aşkım sırf benim ihanetim sebebiyle bitti..
bittikten sonrası tabi ki çoookk ağır, dediğiniz gibi o zaman dank ediyor gerçekler.. şu anda boşanamama sebebim de tam olarak bu zaten, ya sonrasında çok pişman olursam..
'Konu sahıbıne!; Kendınız cozemıyorsanız oncelıkle yardım alın gene olmuyorsada bıtırmelısınız kanımca...Boşan ,annenin evine gitmek zorunda değilsin . Kendi düzenini kur ve eşini de kurması için Azad et ..
Konu sahibi ben değilim :)Kendınız cozemıyorsanız oncelıkle yardım alın gene olmuyorsada bıtırmelısınız kanımca.
Teşekkürler de neden eski konuyu hortlattınız'Konu sahıbıne!; Kendınız cozemıyorsanız oncelıkle yardım alın gene olmuyorsada bıtırmelısınız kanımca...
Cunku tarıhıne dıkkat etmemıstım...ıcerık dıkkatımı cekmıstı..:)Teşekkürler de neden eski konuyu hortlattınız
Peki, tavsiyeleriniz için teşekkür ederim maalesef günümüzde insanlara güvenmek çok kolay olmuyor hele de evliliklerde..Cunku tarıhıne dıkkat etmemıstım...ıcerık dıkkatımı cekmıstı..:)
Mlsf güven denen hıs hıc kalmadı bu devırde...Allah bundan sonrakı secımlerımızde yardımcımız olsun, onumuzu açsın....Peki, tavsiyeleriniz için teşekkür ederim maalesef günümüzde insanlara güvenmek çok kolay olmuyor hele de evliliklerde..
AminMlsf güven denen hıs hıc kalmadı bu devırde...Allah bundan sonrakı secımlerımızde yardımcımız olsun, onumuzu açsın....
En korktugum sey bu isteBir insan kendisine nasıl böyle bir başlığı kondurabilir değil mi?
4 senelik evliyim ama bakireymişim yani zarım esnek ve kalın olduğu için bozulamamış ki o bile ameliyatla alındı, bedenime eşim bile sahip olamıyorken aklım duygularım hep karışık..
Hep de böyleydim, şıpsevdi, ufak flörtleri seven.. Üniversite yıllarındaki 4 senelik ilişkim de benim ihanetim yüzünden bitmişti.. Evliliğimde ciddi bir ihanetim olmasa da akıl karışıklığı yaşayabiliyorum, duygusal açıdan başkalarından hoşlanabiliyorum..
Ben nefsi güçsüz bir kadın mıyım? Aldatmak genetik midir? Beni eleştirip yermeniz için bu konuyu açmadım ki ağır eleştirenler olacak biliyorum, yok senin psikolojin bozuk ahlakın bozuk vs diyenler de olacak ki umurumda değil onlar; ancak ben sadece kendi içsel çelişkilerimle yüzleşmek ve büyük hatalara yönelmemek için aslında ben kendimi sorguluyorum..
Aşıktım ya da öyle zannettim bilmiyorum , ha deliler gibi aşık da değildim elbette ama severek evlendim..En korktugum sey bu isteasik olmadan sevmeden biriyle evlenip baskalarindan hoslanabilmek.. siz evlenmeden once esinize asik miydiniz??
peki ne yapıyorsun şu aralar nasıl oldun?Aşıktım ya da öyle zannettim bilmiyorum , ha deliler gibi aşık da değildim elbette ama severek evlendim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?