• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim bedenim bakireymiş, peki ya ruhum?

Passionatewoman

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2017
1.900
884
123
Bir insan kendisine nasıl böyle bir başlığı kondurabilir değil mi?
4 senelik evliyim ama bakireymişim yani zarım esnek ve kalın olduğu için bozulamamış ki o bile ameliyatla alındı, bedenime eşim bile sahip olamıyorken aklım duygularım hep karışık..

Hep de böyleydim, şıpsevdi, ufak flörtleri seven.. Üniversite yıllarındaki 4 senelik ilişkim de benim ihanetim yüzünden bitmişti.. Evliliğimde ciddi bir ihanetim olmasa da akıl karışıklığı yaşayabiliyorum, duygusal açıdan başkalarından hoşlanabiliyorum..

Ben nefsi güçsüz bir kadın mıyım? Aldatmak genetik midir? Beni eleştirip yermeniz için bu konuyu açmadım ki ağır eleştirenler olacak biliyorum, yok senin psikolojin bozuk ahlakın bozuk vs diyenler de olacak ki umurumda değil onlar; ancak ben sadece kendi içsel çelişkilerimle yüzleşmek ve büyük hatalara yönelmemek için aslında ben kendimi sorguluyorum..

Bir insan kendisine nasıl böyle bir başlığı kondurabilir değil mi?
4 senelik evliyim ama bakireymişim yani zarım esnek ve kalın olduğu için bozulamamış ki o bile ameliyatla alındı, bedenime eşim bile sahip olamıyorken aklım duygularım hep karışık..

Hep de böyleydim, şıpsevdi, ufak flörtleri seven.. Üniversite yıllarındaki 4 senelik ilişkim de benim ihanetim yüzünden bitmişti.. Evliliğimde ciddi bir ihanetim olmasa da akıl karışıklığı yaşayabiliyorum, duygusal açıdan başkalarından hoşlanabiliyorum..

Ben nefsi güçsüz bir kadın mıyım? Aldatmak genetik midir? Beni eleştirip yermeniz için bu konuyu açmadım ki ağır eleştirenler olacak biliyorum, yok senin psikolojin bozuk ahlakın bozuk vs diyenler de olacak ki umurumda değil onlar; ancak ben sadece kendi içsel çelişkilerimle yüzleşmek ve büyük hatalara yönelmemek için aslında ben kendimi sorguluyorum..
Demekki yeterince sevmiyorsun. Eksik hissettigin bir seyler var ki baskasinda ariyorsun bunu.

Kimse size ahlaksızsın vs. diyecek kadar masum değil. Eşinizi sevmiyorsunuz sanırım.
Eski ilişkimi gördüm,3 yıl birliktelikte çok kez gözüm başkasına kaydı. Ama şimdiki sevgilim varken asla başkasını görmez gözüm. Duygularınızdan emin misiniz?

Kimse size ahlaksızsın vs. diyecek kadar masum değil. Eşinizi sevmiyorsunuz sanırım.
Eski ilişkimi gördüm,3 yıl birliktelikte çok kez gözüm başkasına kaydı. Ama şimdiki sevgilim varken asla başkasını görmez gözüm. Duygularınızdan emin misiniz?
tabi ki duygularımdan emin değilim.. çoğu kez boşanma noktasına gelip gidiyoruz hem çocuk düşünüyoruz hem de boşanmayı..
işte böyle çelişkilerle dolu bir hayat..

Bence senin ruhun erkeklerin ruhuna benziyor. Hep kadınlar mı çekecek biraz da erkekler seni çeksin dert etme nasıl istiyorsan öyle yaşa.
bu tespit çoookk doğru, ruhum, nefsim erkek ruhuna benziyor onlar yaparsa bende yaparım diyorum ama yanlış bir şey yaptığımda da deli gibi pişman oluyorum..

bu tespit çoookk doğru, ruhum, nefsim erkek ruhuna benziyor onlar yaparsa bende yaparım diyorum ama yanlış bir şey yaptığımda da deli gibi pişman oluyorum..
Onlar yaparsa ben de yaparım düşüncesi yanlış zaten. Boşan hayatını yaşa.

Katılıyorum sorunlar varsa ya da sevgi yoksa olabiliyor.Evlilik öncesinde ben de böyle ilişki yaşamıştım.Ama esimde olmadı bu.Sevgisizlik ilgisizlik olsa olurdu belki ama yine de hoş değil sevmiyorsaniz ayrılın.Eslere haksızlık yapılması çok kötü empati yapın konu sahibi.cocuk yapmayın eşinizle oturup konuşun sorunlarınızı ayrılın

Back