Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim VSD premembranöz outlet ve 6mm inşallah kapanır daha 3 aylık bebişim. Kontroller devam ediyor.Henüz doktorumuz kapanır yada kapanmaz diye birşey söylemiyor bunları söylemek için çok erken olduğundan bahsediyo.Ama biz ilaç kullanıyoruz. Kapril ve Lasix. Çünkü akciğer basıncı yükselmiş. Sizler ilaç kullanıyormusunuz.
bizimde vsd miz perimembranöz outlet bölgede doğdu 2. gün öğrendik şimdi 9 aylık ilk ölçüldüğünde 5-6 mm ölçülüyordu sonra bu değer 2.4 mm ye indi tabiki burada akciğer tansiyonu önemli ve kalp yetmezliği bulguları varmı bunlar önemli kilo almada gerilik gibi bizde digoksin kullanıyoruz tabiki bizimde ameliyat ihtimalimiz heran var basınçlar yükselirse pek bekletmek istemiyorlar bizim daha yükselmedi ekimde kontrol var bakalım sizin doktorunuz kim bizim facebookta bir grubumuz var tüm kalp anomalisi olan bebeklerin anneleri babaları var oradan istediğiniz tüm bilgilere ulaşırsınız
doğumsal kalp anomali ve rahatsızlıkları sohbet platformu
Facebookta taradım bu grubu bulamadım tam olarak grubun adını yazarsanız çok sevinirim.
bir sürü şeyler yazmışsınız ama anlam veremiyorum hiç birine. Yanlış anlaşılmasın tıbbi açıdan yazılanları anlamıyorum. 24 günlük bebeğim var. Ekosu çekildi bu gün. Raposu şuan elimde. Delik var dendi ama çapı falan yazmıyor raporda. Dr.umuz kapanır endişe etmeyin dedi ama birde bana sorun. Tam tanı olarak asd küçük yazıyor sadece. Yorum olarakta 'kalp boşlukları normal genişlik ve dengeli büyüklüktedir. ıas de küçük asd vardır. ıvs intaktır. Duktus ve koarktasyon yoktur' yazıyor.
size gönül rahatlığıyla şunu söyleyebilirim hiç korkmayın asd delikleri tehlikeli delikler değildir anjiyo ile çok rahat kapatılan deliklerdir yani ameliyata gerek kalmadan ki sizinki yüzde 90 kapanacaktır emin olun ve bebeğinizi normal bir bebek gibi büyütün
linkini atamıyorum buraya yazmıyor tekrar grubun adını yazayım isterseniz
DOĞUMSAL KALP ANOMALİ VE RAHATSIZLIKLARI SOHBET PLATFORMU EĞER BULAMAZSANIZ ÖZELDEN SİZE İSMİMİ YAZARIM ORADAN EKLERİM SİZİ
Buldum ve gruba katıldım teşekkür ediyorum. Size birşey sormak istiyorum Bebeğiniz 2 günlükkken farketmişiniz 0 zaman 5-6 mm olduğunu şimdi bebeğin 9 aylık ve deliğinde küçüldüğünü yazmışınız. Bu 9 aylık süreçte kaç kere doktor kontrolünden geçtiniz? Bebeğin kilo alımı normalmi ve de mental gelişimi? Doktor ilacın dozunu kilosuna göre artırıyormu yoksa arada bir azaltıp basıncın düşüp düşmediğine bakıyormu? Bide delik küçülmesine rağmen halen digoksin kullanmaya neden devam ediyosunuz yani delik bukadar küçük olsa bile hipertansiyon devam edebiliyormu? Çok soru sordum ama cevaplarsanız çok sevinirim.
oradan yazışalım istersen özelden facebook ismini yazarmsıın