benim ameliyatimmm...

zelisss23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2015
61
27
32
Kızlar selammmm
Uzun zamandır takip ediyordum yazılanları ve yeni hesap açtım. Dün sabah meme büyütme ameliyatı oldum ve bugün evimdeyimmm. Doktorum ameliyatin başarılı geçtigini söyledi 275cc high profil mentor kas altı oldu bu arada. Daha önce hiç olmadığım icin ameliyattan çok korkuyordum ama oldu bitti sonunda ben bile inanamiyorum :)) Ben olduysam herkes olabilir panik atak var bende çünkü. Ameliyatta hiç de korkcak bişey yokmuş zaten bi sakinleştiricide yapıolar ama ben ameliyattan korkmaktan sonrasını pek düşünmemiştim ameliyat öncesinde. Ameliyattan çıktığımda inanılmaz ağırlık ve baskı hissettim konuşup nefes almakta zorlanıyordum. Ablamlar destekle yatırıp kaldırıyorlar. Ağrı denen şey bende olmadı sanki sadece baskı ama bugün daha kötüyüm sanırım dün narkozun etkisiyle iyiydim. göğsümde yanma hissi başladı bugün yarım saat kadar sürüp geçiyor belkide milletin ağrı dediği şey bumu acaba. Birde bi sorum olcak kollarımı kaldırım saçlarımı tahmini ne zaman toplayabilirim kızlarr???birde bu destekle kalkma işi ne zaman geçer??

Geçmiş olsun. Aynen ağrıdan çok o baskı hissi oluyor zaten göğüste, çok normal yani.. Ben 4. günden itibaren tek başıma yatıp doğrulmaya başlamıştım. 10. günümde kıyafetleri çıkarmakta hala zorluk çektiğimi hatırlıyorum. Kollarımı kaldıramıyordum.
o baskı yine neysede yanma hissi felaket sizdede oldumu bu

tesekkurler simdide en ufak seyde dikis patlayacak gibi geliyo:KK43:
Hiç canını sıkma. Ben öldüm öldüm dirildim günlerce. Rahat ol aklına herşey gelecek ameliyatla ilgili. Hepsi kuruntu,, panik ataktan dolayı bunlar unutma :KK66: doktor dikişlerinin kolay açılacağı kadar özensiz çalışmaz. Sadece kuruntu unutmaaaa!!!! panik ataktan dolayı..

Açıkçası tam nereden anlayamadım bazen dikişten oluyo gibi geliyo ama bazen iki göğsün orta kısmındada oluyo o yüzden sanırm dikiş diil içerde biyerde yanma oluyo ama geçici sürekli olan bişey diil sizce nedwn
Şu an içerisi yara bütün tabi, iyileşme sürecinde yanma bu yüzden olur. Kolay değil cep açılıyor içeride..

Şu an içerisi yara bütün tabi, iyileşme sürecinde yanma bu yüzden olur. Kolay değil cep açılıyor içeride..
Doğru söylüyosun bugün daha az durumda ilk gece uyku problemi yaşamıştım bu pozisyonda yatmaya alışık olmadığım için bugece daha iyi uyudum ama sırt ağrıları inanılmaz bence ameliyat olacak kişiler sonrasını iyi düşünmeli benim ağrım olmadı ama başka şeyler sıkıntı yaratıyor işte iyi düşünmek lazım

Bide bi sorum olcak:) doktor kollarımı yukarı kaldırmamamı söyledi. Zaten kaldıramıyorumda o ayrı :) Bunu zaten burdanda biliodum böyle olcağını. Şunu sorcam kolları zorlarsak bunun nası bi zararı olur? Yada sadece çok ağrıyacağı içinmi böyle diyolar?

Doğru söylüyosun bugün daha az durumda ilk gece uyku problemi yaşamıştım bu pozisyonda yatmaya alışık olmadığım için bugece daha iyi uyudum ama sırt ağrıları inanılmaz bence ameliyat olacak kişiler sonrasını iyi düşünmeli benim ağrım olmadı ama başka şeyler sıkıntı yaratıyor işte iyi düşünmek lazım
Zaten sırt ağrısı en çok şikayet edilen sey, maalesef yan yatmaya başlayana kadar da devam ediyor. Ne zaman yan yatmaya başlayacağına vücut karar veriyor. Şimdi istesen de yatamazsin. Ben bir süre sonra hafif yana meyilli yatmaya başlamıştım, diğer tarafa destek olarak yastık koyuyordum, tabi yine çok etkili olmuyor ağrıyı azaltmada ama en azından biraz hafifliyor.

Göğüs kasın kesildi, kaburgadan ayrıldı, oraya protez kondu. Geri dikildi . Düşün oradaki travmayı. Göğüs kasların da kollara bağlı . Bu yüzden ilk günler zorlama ki içeride bi kanama veya tahribat olmasın. Kımıldama demiyorum, Zorlama diyorum :KK66: çok geçmiş olsun. 5,6 gün sonra sıkıntılarının çoğu bitmiş olacak :KK66: hepimiz yaşadık bunları.

kollarını kaldırıp saçını toplayabilirsin istersen estemezsen ya da ağrı acı duyuyorum diyorsan üç beş gün bekle bebe yağı ya da badem yağı ele gerginliği azaltabilirsin. geçmiş olsun

Geçmiş olsun. Ben 3 hafta önce oldum. Kas altına konduğu için ağrı daha fazla oldu. Saç toplama yaklaşık 1 haftayı buldu bende. Yatmayı önermedi doktorum. Gün içinde hep dolaştım ya da oturdum. Yatınca kalkmak çok ağrılı oluodu ilk günler. Sırtım çok ağrıdı benim de. Kollarını hafif hafif zorlamadan esnetmeye çalış. Hiç esnetmezsen daha uzun sürüyor. Benim sol kolum sağ kolumdan geç açıldı o yüzden...

Gecmis olsun canim kol hareketlerin bi sure kisitli olacak kas alti olduysa. Bende 2 hafta surmustu. 3. Ve 4. Haftalarda bayagi rahatlamistim. Agrilar da azalmisti kollarimi da kullanabiliyodum. Doktorun kim bu arada

Gecmis olsun canim kol hareketlerin bi sure kisitli olacak kas alti olduysa. Bende 2 hafta surmustu. 3. Ve 4. Haftalarda bayagi rahatlamistim. Agrilar da azalmisti kollarimi da kullanabiliyodum. Doktorun kim bu arada
Kol hareketlerim gitgide açılıyor şuan en aZından kendi işimi kendim görebiliyorum tabi tepeye uzatmıyorum kollarımı ama biran önce düzelsin hareketlerin kısıtlanması sıkıcı

X