- 10 Mayıs 2024
- 374
- 75
- 13
- 33
- Konu Sahibi elispera_24
Benim 5+2 günlük bugün kese göründü 6mm
Normal mi?
(25 şubatta 3.gün embriyo transferi )
Normal mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim 5+2 günlük bugün kese göründü 6mm
Normal mi?
Her kişide aynı olmaz ki . kontrollerde aklınıza gelenleri doktorunuza sorun net bilgi vermezse ısrarcı olun merak ettiklerinizi çekinmeyinBenim 5+2 günlük bugün kese göründü 6mm
Normal mi?
Asıl doktorum il dışında mecburen bulunduğumuz yerde normal bir doktora gidiyoruzHer kişide aynı olmaz ki . kontrollerde aklınıza gelenleri doktorunuza sorun net bilgi vermezse ısrarcı olun merak ettiklerinizi çekinmeyin
googleye sormayın aşırı kafa karıştırıyor . Yani başım ağrıyor yazınca kansersiniz sonucuna kadar ulaştırır![]()
Sizde durumlar nasıl ?Her kişide aynı olmaz ki . kontrollerde aklınıza gelenleri doktorunuza sorun net bilgi vermezse ısrarcı olun merak ettiklerinizi çekinmeyin
googleye sormayın aşırı kafa karıştırıyor . Yani başım ağrıyor yazınca kansersiniz sonucuna kadar ulaştırır![]()
Ultrason da görüneni söyleyip gecıyorlar . Ben tüp bebegı yapan doktorumla devam edıyorum soru sormama gerek bırakmıyor benım aklıma gelmeyen şeyleri birbir tane tane anlatıyorAsıl doktorum il dışında mecburen bulunduğumuz yerde normal bir doktora gidiyoruz
Tüp bebek doktorları hesabı iyi yapıyor , ama normal doktorlar klasik hesap yapıyor sanırım...
17. Haftamızdayız şükür ikiside iyi durumdaSizde durumlar nasıl ?![]()
Ne güzel keşke bizde doktorunuza yakın olsak ama mecburuz , adamı kalpten öldürecekler ..Ultrason da görüneni söyleyip gecıyorlar . Ben tüp bebegı yapan doktorumla devam edıyorum soru sormama gerek bırakmıyor benım aklıma gelmeyen şeyleri birbir tane tane anlatıyor
Sağlılıklı doğsunlar inşallah17. Haftamızdayız şükür ikiside iyi durumda![]()
Size birşey soracağım17. Haftamızdayız şükür ikiside iyi durumda![]()
Bende bugün kese gördüm canım doktoruma dolumu dedim göremem onu simdi 10 gğn aonra kalp atısına gel dediBenim 5+2 günlük bugün kese göründü 6mm
Normal mi?
bende 5+4 deyim sadece kese gördü içini bilemiyorum dedi sizdede öyle mi oldu acabaUltrason da görüneni söyleyip gecıyorlar . Ben tüp bebegı yapan doktorumla devam edıyorum soru sormama gerek bırakmıyor benım aklıma gelmeyen şeyleri birbir tane tane anlatıyor
Bende bugün kese gördüm canım doktoruma dolumu dedim göremem onu simdi 10 gğn aonra kalp atısına gel dedi
İçi görünmüyor sadece keseyi gördüm ben ...bende 5+4 deyim sadece kese gördü içini bilemiyorum dedi sizdede öyle mi oldu acaba
Ben gitmedim. Transferden sonra kan sonucunu aldım - 7. Haftaya gecınce gittim kalp atışıyla birlikte olsun git gel yapmayım diebende 5+4 deyim sadece kese gördü içini bilemiyorum dedi sizdede öyle mi oldu acaba
Son adet donemınden hesaplayın dondurulmuş embrıyo iseSize birşey soracağım
Ben 25 şubat 3. Gün embriyo tranferi oldum bugün 5+2 diye hesaplıyorum doğru mu?İnternet'e hesaplama var ama doğru mu bilemedim, doktoruma sormayıda unuttum![]()
Benim dondurulmuş 3. Gün embriyosuSon adet donemınden hesaplayın dondurulmuş embrıyo ise
Taze transferde transfer gününden hesaplanıyormuş .
Benımkıde 3. Gun embrıyosuydu bu şekilde söylenmişti
Son adet tarihinizden hesapsızcaksınız o zamanBenim dondurulmuş 3. Gün embriyosu