Benim 5+2 günlük bugün kese göründü 6mm Normal mi?

Eklentiler

• IMG_2133.webp
    IMG_2133.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 46
Benim 5+2 günlük bugün kese göründü 6mm
Normal mi?
(25 şubatta 3.gün embriyo transferi )
Her kişide aynı olmaz ki . kontrollerde aklınıza gelenleri doktorunuza sorun net bilgi vermezse ısrarcı olun merak ettiklerinizi çekinmeyin

googleye sormayın aşırı kafa karıştırıyor . Yani başım ağrıyor yazınca kansersiniz sonucuna kadar ulaştırır 😀😀

Her kişide aynı olmaz ki . kontrollerde aklınıza gelenleri doktorunuza sorun net bilgi vermezse ısrarcı olun merak ettiklerinizi çekinmeyin

googleye sormayın aşırı kafa karıştırıyor . Yani başım ağrıyor yazınca kansersiniz sonucuna kadar ulaştırır 😀😀
Asıl doktorum il dışında mecburen bulunduğumuz yerde normal bir doktora gidiyoruz
Tüp bebek doktorları hesabı iyi yapıyor , ama normal doktorlar klasik hesap yapıyor sanırım...

Sizde durumlar nasıl ? 😊

Asıl doktorum il dışında mecburen bulunduğumuz yerde normal bir doktora gidiyoruz
Tüp bebek doktorları hesabı iyi yapıyor , ama normal doktorlar klasik hesap yapıyor sanırım...
Ultrason da görüneni söyleyip gecıyorlar . Ben tüp bebegı yapan doktorumla devam edıyorum soru sormama gerek bırakmıyor benım aklıma gelmeyen şeyleri birbir tane tane anlatıyor

Ultrason da görüneni söyleyip gecıyorlar . Ben tüp bebegı yapan doktorumla devam edıyorum soru sormama gerek bırakmıyor benım aklıma gelmeyen şeyleri birbir tane tane anlatıyor
Ne güzel keşke bizde doktorunuza yakın olsak ama mecburuz , adamı kalpten öldürecekler ..

Size birşey soracağım
Ben 25 şubat 3. Gün embriyo tranferi oldum bugün 5+2 diye hesaplıyorum doğru mu?İnternet'e hesaplama var ama doğru mu bilemedim, doktoruma sormayıda unuttum 😄
Son adet donemınden hesaplayın dondurulmuş embrıyo ise

Taze transferde transfer gününden hesaplanıyormuş .

Benımkıde 3. Gun embrıyosuydu bu şekilde söylenmişti

5. gün embriyo transferinde: Transfer tarihine 2 hafta ekleyerek gebelik haftanızı hesaplayabilirsiniz.

• 3. gün embriyo transferinde: Transfer tarihine 2 hafta 3 gün ekleyerek gebelik haftanızı bulabilirsiniz.

Back
X