Pozitif kan verin kesinleştirin
Ayyy hamilesiniz inşallah test yanilmiyodur kan verin hemen
Varmı yaniPozitif kan verin kesinleştirin
Days docs ve artimette yalancı pozitif olabiliyor sizin hangi marka İnşallah bebek vardir
Teste göre evetVarmı yani
İnsalah bacaklarım ve kaburgam ağrıyor sağ tarafAyyy hamilesiniz inşallah test yanilmiyodur kan verin hemen
Kapağı maviDays docs ve artimette yalancı pozitif olabiliyor sizin hangi marka İnşallah bebek vardir
Acile gidip kan verin bence hemen inşallah vardır dualarim seninle sende bana dua et lütfen bende inşallah bebek haberi alirimİnsalah bacaklarım ve kaburgam ağrıyor sağ taraf
Kapağı mavi
Allah'ım sizede versin olmayanların hepsine Rabbim yokluğunu vermesinAcile gidip kan verin bence hemen inşallah vardır dualarim seninle sende bana dua et lütfen bende inşallah bebek haberi alirim
4 gün erken degilmiAcile gidip kan verin bence hemen inşallah vardır dualarim seninle sende bana dua et lütfen bende inşallah bebek haberi alirim
Bence değil teste bu kadar belirginse kanda da çıkacağını düşünüyorum ama yine de siz bilirsiniz4 gün erken degilmi
Ayn cnm yarın gideyim dua et Allahım sanada nasip etsinBence değil teste bu kadar belirginse kanda da çıkacağını düşünüyorum ama yine de siz bilirsiniz
Dualarım seninle inşallah güzel haberler verirsin bize de yaz lütfenAyn cnm yarın gideyim dua et Allahım sanada nasip etsin
Tamamİ
Dualarım seninle inşallah güzel haberler verirsin bize de yaz lütfen
Öncelikle inşallah bebeğin seninledir artimed ve days doktor da yanılma payı çok fazla oluyor ama testin pembe renge caliyor olma ihtimali yüksek kan vermelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?