BENİM 2 , EŞİMİN İLK EVLİLİĞİ

poncikvegece

Pipili bir bebiş :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Mart 2019
8.469
29.050
Hanımlar Selam :KK200:
Ben 2 yıllık evliyim, eşim ile 7-8 ay konuşup evlendik..
Ondan önce ise hemen hemen 10-11 ay 'lık bir evliliği oldu yani evlenme boşanma 11 ay sürdü..
Neyse konu bu değil. Benim eşimin kuzeni var,amcası kızı.. bununla aramız pek iyi değil çok haz etmeyiz birbirimizden. Dün eşi ile bize göz aydınına geldiler hamileliğim sebebi ile. Yemek yedik, çay kahve sohbet derken bana aldın 0 km oğlanı doğurursun tabi şimdi 2 tane dedi.. Sinirlendim. Şimdiye kadar eşimin ailesinden kimse bana 2.evliliğim olduğunu hissettirmedi ALLAH için.
Ama bu kız böyle şeytanın diğer adı öyle pis lanet bir şey.. huzursuz etmeye yetiyor. Ben de ne alaka az mantıklı konuş dedim, sustum. Eşimde kuzeninin o lafına güldü sadece güldü. sinirlerim daha da bozuldu :KK70:
dünden beri de kendisi ile muhattap olmuyorum :işsiz:
Sizce eşime tavır almakta haklı mıyım, yoksa uzatmamalı mıyım :işsiz:

Hamilelikte insan normale göre herşeyi iki kat kafaya takıyor. Bu kızın dediği gerçekten kafaya takılacak birşey ama bence umursama. Ne hali varsa görsün, lafını söylemişsin zaten. Hamileliğinin tadını çıkar bence

Hamilelikte insan normale göre herşeyi iki kat kafaya takıyor. Bu kızın dediği gerçekten kafaya takılacak birşey ama bence umursama. Ne hali varsa görsün, lafını söylemişsin zaten. Hamileliğinin tadını çıkar bence
Evet gerçekten sinirlerimi bozdu, gece ağla ağla sabahı zor ettim.. Hamilelikten sanırım yoksa onun söylediği lafı ti ye bile almam ben..

Bence kendine zehir etme hamileliği. Bende hamilelik sürecimde gereksiz olayları kendime çok dert etmişliğim vardır. Boşver, lafını da almış zaten. Ona mı kalmış yorum yapmak, o kim ki hem.. Sen ailenin huzurunu gereksiz insanlar için bozma

Ondan önce ise hemen hemen 10-11 ay 'lık bir evliliği oldu yani evlenme boşanma 11 ay sürdü..
Neyse konu bu değil. Benim eşimin kuzeni var,amcası kızı.. bununla aramız pek iyi değil çok haz etmeyiz birbirimizden. Dün eşi ile bize göz aydınına geldiler hamileliğim sebebi ile. Yemek yedik, çay kahve sohbet derken bana aldın 0 km oğlanı doğurursun tabi şimdi 2 tane dedi.. Sinirlendim. Şimdiye kadar eşimin ailesinden kimse bana 2.evliliğim olduğunu hissettirmedi ALLAH için.
Ama bu kız böyle şeytanın diğer adı öyle pis lanet bir şey.. huzursuz etmeye yetiyor. Ben de ne alaka az mantıklı konuş dedim, sustum. Eşimde kuzeninin o lafına güldü sadece güldü. sinirlerim daha da bozuldu :KK70:
Kafaniza takip esinizle araniz bozupta onun ekmegine yag sürmeyin .. zaten haddini bildirmissiniz artik bosverin unutun gitsin .. Esinizle mutlu olmaya bakin aranizi böyle patavatsiz bir Insan yüzünden acmayin derim onunda amaci comak sokmakmis zaten ..

Insanlar konusurken kalitelerini gosterirler. Basit bir laf. Esiniz aslinda bu yersiz lafa verilebilecek en iyi tepkiyi vermis. Tavri akrabaniza verin. Ama boyle sert cumle ile degil. En hafifinden iki cocuk ne ki deyin, ciddi bir yuz ifadesiyle. Ustunde durmayin. Basit insanlar, basit laflar. Uzatip da esinizin aklina girmesin bu dusunceler.

2 tane derken ikiz mi bekliyorsunuz Allah bağışlasın.. takmayın böyle münasebetsizleri.. çekemediği bir şey vardır kesin.. siz hamileliğinizin tadını çıkartın..

0 km diyerek eşinizi çok afedersiniz mal yerine koymuş ve eşiniz de buna gülmüş. Kalite yerlerde... Böyle bir insanın söylediği lafı kafama takıp eşime trip yapmam, bilhassa mal olmak hoşuna gitti galiba derdim sanırım :KK51: sonuçta insanlar için 0 km, az kullanılmış tabiri kullanılmıyor. Bunu kullanan insanlar için akıl sağlığı dilerim sadece...He birde insan kınadığı şeylerden imtihan olur. Sizi kınayan başına gelecekleri beklesin

0 km diyerek eşinizi çok afedersiniz mal yerine koymuş ve eşiniz de buna gülmüş. Kalite yerlerde... Böyle bir insanın söylediği lafı kafama takıp eşime trip yapmam, bilhassa mal olmak hoşuna gitti galiba derdim sanırım :KK51: sonuçta insanlar için 0 km, az kullanılmış tabiri kullanılmıyor. Bunu kullanan insanlar için akıl sağlığı dilerim sadece...He birde insan kınadığı şeylerden imtihan olur. Sizi kınayan başına gelecekleri beklesin
Beddua etmek istemiyorum, ama inşallah

X