sizin söylediğiniz sen de fotoğraf koymayı düşünmedin mi olayında zaten bir aldatma önerisi yok bu gayet açık, anlamayan da art niyetlidir. hepimiz bazen üzgünken karşındakinin canı yansın istediğimizde bu tarz saçmalıklar düşünürüz, sonra aman boşver ne gerek var deriz, fakat o anlık can yanmasıyla olan şeylerdir hepimiz biliriz. zaten siz de git sevgili yap önerisinde bulunmadınız, olay sahte de olsa bir fotoğraf görsün onun da gururu kırılsındı. ben sizi çok iyi anlıyorum, ha evet derseniz ki bunu yapsın mı hayır yapmasın. fakat bazen kız arkadaşlarımla konuşurken onlar da ben de böyle şeyler söyleyebiliyoruz çünkü o an karşıdaki de anlasın istiyoruz. gidip de gerçekten sana bir sevgili bulalım diyecek mentalitede olan insan zaten o kafadaysa bunu erkek arkadaşının olduğu ortamda söylemez.
üzülmeyin, ya da üzülseniz de kendinizi suçlamayı bırakın artık erkek arkadaşınız bu meseleyi bu kadar içselleştirdiğine göre kendinden emin değil, siz de bunu bir işaret olarak görün. gelirse affeder misiniz bilmiyorum ama her birbirinizin onaylamadığı davranışta bu kadar rahat sizin ahlakınıza laf edememeli. çok gurur kırıcı. benim de 24 yaşımda bir erkek kardeşim var o yapsa ona da aynı tepkiyi veririm, çok ayrılmak mı istiyorsun "bizim birbirimize uygun olmadığımızı düşünüyorum" der geçersin, bu kadar seviyesizleşmeye hiç gerek yok. "hayatım, keşke böyle söylemeseydin, ben seni biliyorum ama yanlış anlaşılabilecek bir yorum yaptın, dikkat et bir dahakine" der konuyu kapatırdım. size saygı duyan bir adam bunu yapar.