• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni yanlış anlamayın

Sosyalleşmek istemiyorsanız modern görücü usulü tanışacaksınız. Anneniz çevreye haber salsın; talip olanlarla görüşün.

Ama bana onları beğenmezsiniz gibi geldi.
Çünkü önceden olmuş sanırım statünüze uygun değilmiş. Sanırım öğretmensiniz.

Nasıl bir talip olsa statünüze (!) uygun olur mesela?:olamaz:

Son düzenleme:
Ben atanıp 27 de evlenen ve gerçekten maşallah diyim çok iyi bi eşe sahip olan bi insan olarak erken evlendiğimi düşünüyorum. Evlilik o İnstagram hikayelerinde paylaşılandan çok daha farklı bi olay. Hiç özenme bu sürece odaklan hepsi olup gidiyor sonraısnda

bana lütfen sosyalleş şöyle ol falan demeyin çok banel ve klişe. haftanın 4 günü dersler haricinde zaten dil ve atanmak için kurslara gidiyorum. kütüphaneden çıkmıyordum corona yüzünden zaten dışarı çıkamıyoruz.

Ne diyelim belki bir gün siz evde otururken kısmet ayağınıza gelir mi? Görücü usulüne açıksanız ancak öyle evlenebilirsiniz. Kendiliğinden birini bulmanız şu şartlar için mümkün değil gibi. Biri sizi görecek beğenecek tanışmak için yanınıza gelecek bu yer kütüphane olacakta çok banal ve klişe.

Sizin eğitim kriteriniz var. Belki karşı tarafta da aynı kriter vardır. Henüz çalışmıyorsunuz. Hangi şehire gideceğiniz bile belli değil.

Evet size zamanında burada “evlenmek istiyorum, olmuyor evlenemıyorum yaşım geçiyor” diye konu açan biri olarak yazıyorum

önce herşeyin bir vakti saati var bunu kabul edip ona göre hareket etmek lazım.. hayat inşallah uzun bir zamanı kapsıyor.. liseden mezun olunca evlenen arkadaşlarım vardı şimdi kocaman çocukları var bakıyorum şimdi de onlar üniversite okuma telaşındalar yani hayat bir yerden yakalanıyor ama öyle ama böyle...

sosyal ol falan filan demeyin demişsiniz ben de sinir olurdum bunu diyenlere :) haklıymışım...

ben size farklı bir reçete vericem
1. Hacet namazı ( içten samimi inanarak)
2. Mümkünse kuran hatmi indirin
3. Fatih camii mezarlığı veya Eyüp sultan gerçekten samimi dua edin
4. Hiç evlenmeyecekmışsınız gibi bir yol haritası çizin.. meslek ,eğitim , kurs vb... bunları hayata hazırlanmak veya kendinizi mutlu kaliteli yapmak için yapın yani kendinizi değerli kılın...

İnşallah Allah bir kapı açacaktır...
Ben de geç evlendim... evlilik sıkıntılarına rağmen güzel... ama inşallah karşınıza iyi biri çıkar...

ve hiç beklemediniz bir zamanda hiç beklemediniz bir anda inanın karşınıza biri çıkıverir ya da siz birinin karşısına çıkarsınız :)

Son düzenleme:
Sosyalleşmek istemiyorsanız modern görücü usulü tanışacaksınız. Anneniz çevreye haber salsın; talip olanlarla görüşün.

Ama bana onları beğenmezsiniz gibi geldi.
Çünkü önceden olmuş sanırım statünüze uygun değilmiş. Sanırım öğretmensiniz.

Nasıl bir talip olsa statünüze (!) uygun olur mesela?:olamaz:
Doktor-mühendis-hakim mi dememi bekliyorsunuz?

Evet size zamanında burada “evlenmek istiyorum, olmuyor evlenemıyorum yaşım geçiyor” diye konu açan biri olarak yazıyorum

önce herşeyin bir vakti saati var bunu kabul edip ona göre hareket etmek lazım.. hayat inşallah uzun bir zamanı kapsıyor.. liseden mezun olunca evlenen arkadaşlarım vardı şimdi kocaman çocukları var bakıyorum şimdi de onlar üniversite okuma telaşındalar yani hayat bir yerden yakalanıyor ama öyle ama böyle...

sosyal ol falan filan demeyin demişsiniz ben de sinir olurdum bunu diyenlere :) haklıymışım...

4. Hiç evlenmeyecekmışsınız gibi bir yol haritası çizin.. meslek ,eğitim , kurs vb... bunları hayata hazırlanmak veya kendinizi mutlu kaliteli yapmak için yapın yani kendinizi değerli kılın...

Ben de geç evlendim... evlilik sıkıntılarına rağmen güzel... ama inşallah karşınıza iyi biri çıkar...

ve hiç beklemediniz bir zamanda hiç beklemediniz bir anda inanın karşınıza biri çıkıverir ya da siz birinin karşısına çıkarsınız :)
Ne kadar güzel maneviyatla iç ferahlatacı şekilde yazmışssınız.. şu mübarek günde teşekkür ederim umut filizleriniz için sizin de ne duanız varsa kabul olur umarım

Aynı sorunlar bende de var okuyunca kendimi gördüm canım burda saçmalayanlar olacaktır senin Halinden birinin anlaması için aynı şeyleri yaşamadı Laz'ım
Keşke senin için de içini ferahlatacak şeyler söyleyebilsem..

Konu ney yanlızlık mı ?erkek arkadaş sorunsalı mı ?yoksa yaşıtlarınızın 2 3 çoçuga karışması mı ? Şimdi ki aklım olsa 30 uma kadar evlenmezdim belki daha geç 35 de olabilir eş konusunda şanslıyım ama genede evlenmek istemezdim zaten niye evlendimi bile anlamadım kocamla tanıştımı birde evet dediğimi hatırlıyorum.

Ya atanma sürecinde neden birini düşünüyorsun ki. Engel olur, ayağına bağ olur, kavga edersin bir haftan yok olur. Bu süreçte kimseyi düşünme. O kadar güzel fırsat var elinde. Okumussun kpss'ye çılgınlar gibi hazırlan. Zaten karşına çıkan kişi bu süreçte çıkarsa ya KPSS gider ya karşındaki kişi. Kısmet dediğin şeye gelince o ansızın öyle güzel geliyor ki. Sen beklesende beklemeden de

bende eyüp sultana gidicem insallah

İnternet ortamında sosyalles burada sadece kadınlar var mesela site simi veriliyor mu bilmem ama bir site daha var 19 yaşındayken orada üyeliğim vardı orda takıl soru Sor vs hoş sohbet birine denk gelirsin belki tanisirsiniz vs

Back